folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Barcelona Bilgi Sahibi Müritler

Barcelona Bilgi Sahibi Müritler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Selamlar,

Önümüzdeki haftasonu Barcelona seyahatim olacak ve daha önce gitmediğim bir şehir. Konaklama olarak sahil şeridinde bir otel düşünüyorum. Gezilicek görülecek hazır yalnız ve mazlum gidiyorken eğlenilecek yer tavsiyeleri verecek müritlerden bilgi alabilir miyim?

Konaklama, yeme içme ve eğlence gibi bilgileri paylaşırsanız sevinirim 

teşekkürler 

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

cannabis fuarı var https://spannabis.es/bcn/en/home/ 

www.yesilgrow.com - Growshop
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Bir güncelleme yapalım görmeyenler olabilir

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Hocam selamlar,

Ucaktan indikten sonra sehir merkezine giden tren hattı mevcut ( merkezde takılacaksan cogu yere metro ve trenle ulasabilirsin)

Ucagın indiği yere göre farklı terminaller olmasına ragmen T2 terminaline gecis yaparak tren istasyonuna yürüyerek gidebilirsin. İstasyonda turuncu kiosklar mevcut buradan passport bilgilerini girerek 4 aylık gecerli olan sınırsız bilet alabilirsin ( akbil style ) normal tek seferlik bilet alırsan cok pahalıya gelir. tek bilet 3 euro dediğim kart ise 10 euro idi en son.

Bulundugun yer Aeroport hattı buradan, Sants istasyonuna ulasınca inersen sehrin her yerine aktarma yapabilirsin. Merkezde kalıyorsan hospitalet istasyonua gidip yürüyerek oteline ulasabilirsin.

Tren sefer saatleri sıkı aralıklı olur yazın ama takip edeceğin site aşağıda paylaşıyorum. Genel sehir haritasını da ekledim

https://www.renfe.com/es/en/travel/informacion-util/horarios

https://maps-barcelona.com/maps-barcelona-rail/renfe-train-map-barcelona

Merkezde hızlı ulasım için yine metro hattını tercih edebilirsin, metro için kiosklardan ( renfe değil metro hattı ) ayrıca bilet alman lazım. 8-10 basım gibi bir hakkın vardı galiba. Otobüsü cok gerekli görmedim.

Bu tarihlerde deniz sıcak olmaz ancak yine de bi deneyebilirsin. Sahil seridenden her yerden denize giriliyor. Bolca cıplak göreceksin :D evet normal

Gezilmesi gereken yerler için nette cok fazla kaynak var o yüzden bu kısmı atlıyorum. Aklına takılan bir şey olursa yazabilirsin.

طדṮ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Çok hırsız var telefon ve cüzdanı iyi kolla. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    k2ankaya
    k2ankaya's avatar
    Erkek

Gelince burdan bi haber et hoca, ufak çaplı bir barcelona buluşması düzenleyebiliriz.

Everybody has a plan.Till they get punched in the mouth. MT
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek

Ben staj yaptim orada katalanlar kasinti tipler oluyo siyasi muhabbete pek girme sevmiyolar.

Onun disinda guzel buyuk shire Lisbona portoya flixbus var uvula arada gez 

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Çok hırsız var telefon ve cüzdanı iyi kolla. 

Bunu demeye gelmiştim. 

Videoda görmüştüm, adam telefonu boynuna iple bağlayıp onune asıyor. Aynı şekilde küçük el çantasını da vücuduna bağlıyor. Ve bunların üzerine de montu geçirip önünü kapatıyor. 

Polisler de pek umursamıyormuş. 

Toplam Hit: 775 Toplam Mesaj: 8
gezi barcelona tur seyahet