Barışarocka Gidek?
-
arkadaşlar bugün de vardı yrn da war gidenler war mı yahut gidecekler veya gitmek isteyenler?
bilgi için: http://www.barisarock.org a bakın, beleş bilet istiolar, oda www.belesix.com da. -
Fuck rokencoke yaşasın barışa rock yaşasın onurumuz karolsun sermaye vs :P
Hatun oranına bağlı olarak gidilebilir yani =p
ama hiç bi zaman rockncoke kadar sağlam potansiyel yoktur oralarda :( -
bizim jezreel orda şu an.git bul onu : )
-
Bu festival kaçmaz aslında keşki gidebilsem ya ühühü =(
Pazar günü 13:30'da SOULİTARY çıkacak..Ençok da orada bu grubu izlemek isterdim..Gidebilecek olanlar kaçırmasın.. -
ben az önce geldim aslında sabahlamayı düşünüyordum fakat ortamdan dolayı hemen kaçtım.ilk gidişimdi fakat adım başı solcu bir grubun propagandası yapılıyor.resmen siyasileştirmişler.ayrıca her taraf toz toprak içinde.40 bin kişi vardı bugünde.dolayısıyla ipini koparan ordaydı.krolarda dahil.giriş 500 binlira.girişte gaste satıyorlar.onları alıp giriosunuz.
-
yrn ufak tefek bi çocuk gören olrsa o benimdir tanışabiliris
-
ne iş anlamadım bizim kızlarda benden cadır aldılar gittiler.benim hayatta işim olmaz zaten kalabalıgı sewmem..neyse inş. eglenirler
-
14.15
Koma Rewşen Varmış
A.q diyarbakır tabibler odası tobe tobe olum sızın ne işiniz var İstanbuldakı konserde destek çıkmanıza, Siyasi girmiş işin içine siktir edin gitmeyin a.q -
barısarock'ı destekliorum ama siyasileştirmeleri sacmalığın ötesinde bişey o yüzden sinirleniorum bu ipnatorlara.. sonra genclerin beyinlerini yıkasınlar siyasetle orda müzikmi yapıolar devletmi kuruolar belli deil..
ama yinede BarısaRock -
Removed...
Toplam Hit: 1554 Toplam Mesaj: 10