folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Barkod Okuyucu Entegreli Ücretsiz Stok Takip Programı

Barkod Okuyucu Entegreli Ücretsiz Stok Takip Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

Forumda baktim ama kesin birsey bulamadim...

Elimde suan Symbol LS2208 marka barkod okuyucu var.. Bunu bizim depoya, giris ve cikislar icin kullanmak istiyoruz... Buna gore bir program ariyorum... Yapmasi gereken sey, ornegin A urununden 20 tane geldi, sonra bu A urununden 5 tane sattik.. ve sonucta bizde 15 tane kaldi... Bir nevi sayim gibi... Ucretli ucretsiz bir guzel ve detayli bir program lazim... *tercih tabiki beles olan.. :) lutfen bir yardim edin..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

http://www.sembolbarkod.com/symbol-kablolu-barkod-okuyucu.php

eger bu ise bahsettigin okuyucu herhangi bir Stok takip programi ile bahsettigini yapabilirsin. 

tek yapman gereken urunlerinin barkod kodlarini stok kodu olarak sisteme tanitmak :)

Ozel bir program adi zikretmiyecegim cunku daha onceden calistigim firmada kendi yazdigim bir uygulama kullaniyorduk. Piyasadakilerin hepsinde bir noktasi eksik kaldi bizim ise. O zamanlar kod lari arsivliyecek bir sistem kulanmiyordum bu yuzden kodlarin yerini bilmiyorum. istanbula gecince senin icin arastirim, bulursam veririm.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

excel olmazmı hocam biz pos deposunu öyle tututoduk koç sistemde.

ebedi devlet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

eyvallah cok sagolun beyler... excelde nasil yapcaz ? Barkod makinasiyla yapabilir miyiz?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Barkod makinası dediğin, okuduğunu yazan bir klavyedir hocam. Sistem onu klavye olarak görür, oda aynı klavyeden yazıyormuş gibi keystorke gönderir dolayısı ile işin okuyucu tarafına odaklanma.

Aç not defterini, okut bi barkodu klavyeden yazıyormuş gibi hızlı hızlı yazar o barkodu :)

Sen stok takip yazılımı arıyorsun. Konu başlığını stok takip programı olarak değiştiriyorum.

renegadealien tarafından 27/Eki/12 11:04 tarihinde düzenlenmiştir

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

ahada bu program işine yarar.

http://www.tahribat.com/Forum-Ufak-Marketler-Icin-Satis-Programi-Ucretsiz-Full-163729/

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
Toplam Hit: 6543 Toplam Mesaj: 6