Barkod Sistemi Gerekiyor
-
Merhaba müritler, bir market ve bir giyim mağazası için barkod sistemi gerekiyor. Barkodlu ürünlere fiyat atanacak, barkodsuz ürünlere de barkod basılıp basılan barkoda fiyat atanacak. Satılan ürünlerin toplam tutarı bilgisayar ekranında yazacak ve satış gerçekleşirse stoktan düşülecek. Daha önce hiç böyle bir şey yapmadım. Daha önceki konuları da okudum ama pek bir şey bulamadım. Konuyla ilgili tecrübe sahibi olanlar cevaplarsa sevinirim.
-
kut bunu yazdı
Merhaba müritler, bir market ve bir giyim mağazası için barkod sistemi gerekiyor. Barkodlu ürünlere fiyat atanacak, barkodsuz ürünlere de barkod basılıp basılan barkoda fiyat atanacak. Satılan ürünlerin toplam tutarı bilgisayar ekranında yazacak ve satış gerçekleşirse stoktan düşülecek. Daha önce hiç böyle bir şey yapmadım. Daha önceki konuları da okudum ama pek bir şey bulamadım. Konuyla ilgili tecrübe sahibi olanlar cevaplarsa sevinirim.
Kullandıkları mevcut program nedir onu öğrenmen gerekiyor öncelikle. Barkod basit iş, fakat barkoda basıldıkta stoktan düşmez barkod sadece ekrana getirir ürünü. Sen faturayı kestiğinde stoktan düşer o da muhasebe programı tarafındaki iştir hesapları birbirine bağlayıp yapılandırmak gerekir misal 153.001.003 hıyar olsun. birimi kg diyelim. ben 2 kg hıyar aldığımda fatura kesildiği anda 153.001.003 kodundan 2kg hıyar eksilecek.
-
kut bunu yazdı
merhaba hocam ,
Öncelikle stok tuttukları program ile entegre çalışman gerekiyor.Her stok kartının arkasında barkod bilgisi bulunur.Boş veya dolu stok tablosunda böyle bir alan mevcuttur.Yapman gereken Stok kartının barkod alanını okumak veya doldurmak.Konu hakkında daha fazla detay istersen hsyn.ackgz skype adresim.Gerekli bilgileri verebilirim : ) hatta istersen stok ( barkod ) mantığıyla çalışan bir program var elimde anlaşabiliriz : )
-
Hocalar stoksuz nasıl yaparız? Barkod okunacak, okunan barkodların toplam tutarı bilgisayar ekranına yazılacak. Stoku manuel düşebilirler, büyük işletme değil zaten.