folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Barkodu Okutun, En Uygun Fiyatı Bulun



Barkodu Okutun, En Uygun Fiyatı Bulun

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek

    Akakce.com mobil dünyadaki hızlı yükselişe duyarsız kalmayarak karşılaştırmalı alışveriş platformlarına yepyeni bir soluk getirmiş.

    Özellikle 2009 yılından bu yana büyük bir devinim gösteren mobil dünya, ülkemizde de 3G'nin hizmete girmesi ile birlikte ciddi bir gelişme gösterdi. Kullanıcıların internet kullanım alışkanlıkları mobil cihazlara da ciddi bir sıçrama yapmış oldu. Bu durum da tüm firmaların mobil cihazlar ile daha entegre çalışması gerekliliği gibi bir hususun ortaya çıkmasına sebep oldu. Yeniliklere açık bir site olarak dikkat çeken akakce.com, mobil dünyaya ülkemiz adına ilk sayılabilecek bir hizmet sunuyor.
    http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2010/02/12/en-ucuz-urunu-sizin-icin-buluyor-515468.Jpeg
    Barkod okuma teknolojisi aslında cep telefonlarında uzunca bir süredir var olan bir özellik. Mobil cihazların gelişmiş kameraları sayesinde ön yüklü yahut sonradan yüklenebilen küçük bir yazılım ile telefonların çeşitli barkod tiplerini okuması sağlanabiliyordu. Akakce.com da bu özelliği kendi gelişmiş fiyat karşılaştırma sistemlerine entegre ederek, kullanıcılarına cep telefonu kameralarından tek bir hareketle en uygun fiyatı bulmalarına olanak tanımış.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Kasım/2008
    Erkek

    Orjinal iş çıkarmışlar... Takdir ettim :)


    There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
Toplam Hit: 2318 Toplam Mesaj: 2