Barzani Güney Türkistan"Dan Defol !
-
Kenan Evren ; Türkiye için fedarasyon gerektiğini söyledi. Bugün için söylediklerine bakınca , dün neleri becermek için uygulama yaptığı çok net biçimde görülüyor.
Biz, "Emperyalizm ; sebepleri var ediyor,var ettiği sebepler ile sonuçlara yöneliyor." Derken ; ne kadar haklıymışız. Günümüzde onbir Eylül kurgusu Afgan ve Irak Halklarına yönelik katliamların sebebi oldu. Filistini hapihane yaptı. Mevcut durumu temel edinen sömürgeci amaçlı kurgulama zinciri sürdürülüyor.
12 Eylül 1980 günü yapılan darbenin sebebini hazırlayanlar da Ülkemizin psiko-sosyal açıdan ; savunucu ve gelişimci inisiyatiflerini ipe çekti Getirildiğimiz durum ortadadır . Büyük Türk Milletini Var eden değerlerin tamamı tehdit ve saldırı altındadır .
Türkiye'nin Üniter yapısının bozularak; yerine fedaratif bir yapının getirilmesi ile bölmeye yönelik son adımların atılması hususu ,ABD'nin Projesidir.Bu projeye hizmet edenler ABD' nin amaçlarına hizmet edenlerdir.
Milletimzin aleyhine geliştirilen her uygulamanın ardında ABD Emperyalizmi vardır.Bugün için olan bir durumdan söz etmiyoruz.Osmanlıdan beri hep böyledir.Ajanları marifeti ile gizlenmiştir.Ama;artık mızrak çuvala sığmıyor.
Ermeni, Rum konulu oyunların AB kılıflı yıpratmaların Kıbrıstaki ihanetin bölücü Kürt oyununun ardındaki el ABD dir.Bu gerçeği görmeyen veya görmezden gelen ; ya aptaldır ya da hain. Üçüncü bir ihtimal asla yoktur.
Milletimizin içine düştüğü tüm bu olumsuzluklara ;Atamızın vefatından sonraki karar alıcıların kararları neticesinde itelendiğimizi biliyoruz Alınan Kararlar,kullanılan inisiyatifler doğru olsa idi ; Avrupa kapısına mendil açmaz,Beşinci sınıf ülkelere giden vatandaşlarımız sokakta sabahlayarak vize kuyruğunda titremezdi...
Dünyaya diz çöktürten ATATÜRK ' ün kurduğu Cumhuriyet'in nitelik ve davranış biçimi Emperyalistlerin ve onların yandaşı hainlerin tartışabileceği hale gelmezdi. G e t i r i l m e m el i y d i
EY TÜRK EVLADI.
Birinci vazifen Türk bağımsızlığını sağlamaktır.Türk Bağımsızlığından kastedilen; tehdit altındaki mevcut T.C.Sınırlarının içerisindekilerden ibaret değildir.Türkiye’de iyi bir başlangıç yaparak ,Dünya Türklüğünün bağımsızlığını Hedeflemektir. Amaca giden yolda çok uzun bir süre,çok büyük gayret ve fedakarlık gerekebilir. Onurlu Türk Milleti Bunu başarabilecek yeteneklere sahiptir.
Sırpların katliamını aklayan, karabağdaki Ermeni vahşetini asla dile getirmeyen,Kıbrısta ve kerkükte Türk varlığını kabul etmeyen ;Alçak Emperyalizm'ın korktuğunu başına getireceğiz.Türk uyanışı hızlanmıştır.
Fedarasyon dayatanlara cevabımız şudur ; "Sizin Güney Kürdistan dediğiniz yer bizim için Güney Türkistan’dır..Binlerce yıllık Türk Yurdudur.Irak tan ayrılması söz konusu olursa Bir önceki uluslar arası hükümler uyarınca Türk idaresine teslim edilmesi gerekmektedir.
Sizin mantığınıza göre Batı Trakya da artık Yunanistan’dan ayrılmalı ,mevcut Türk Varlığı Türkiye ile Federe olmalıdır.12 Adalar ve Kıbrıs derhal tarafımıza teslim edilmelidir.Türklerin yaşadığı tarihi Türk yurtlarının hepsi bağımsız veya en azından özerk ve mevcut devletler ile federe hale gelmelidir.Şu anda yapılanlar çifte standartlıdır.
Bir çok ülkenin geçmiş ve bugününde Türke yaptığı katliam ve işkence var Ayrıca Irakta katliam yapan,ABD ve İngiliz, Filistinde cinayet planlayan İsrael ve Karabağda katliam yapan Ermenistan Başkan ve yetkilileri ,Soy kırım suçundan yargılanmalıdırlar.Tabi ki tarihsel katliamları için ;Fransa da var. "Vatan ne Türkiyedir Türklere ne de Türkistan ;Vatan büyük ve müebbet ülkedir Turan ." Bilincine sahip olan Atamız ;"Yurtta Sulh Cihanda Sulh "Derken bunları kastediyordu. Damarlarımızdaki asil kana güveniyordu.Kim Milli varlığımıza yöneliyor ise bizim kendisinden en az iki mislini talep ediyoruz..
Bizi Millet yapan bütün kavramlar planlı bir saldırı ile karşı karşıyadır,Saldırı etkisiz hale getirilmeli ve Emperyalizme ait kavramlar çürütülerek bozguna uğratılmalıdır ".Hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır."satıh yani yüzey.Türkün bulunduğu her alandır. Atsız yiğdin buyurduğu gibi ;"Bütün Türkler bir ordu. katılmayan kaçaktır. Yasamızda yazılı,Cenkten kaçan alçaktır."
Yufka Yüreklilerle çetin yollar aşılmaz......kaynak(http://www.bolgedetufan.com/Detay.asp?yazar=11&yz=1599)
Dr.Hikmet AYTEK
-
nerdeydiniz 6. filo denize dökülürken , atsız ın buyurduğu gibiymiş peh , emperyalizme karşı çıkanların karşısına çıkıyordunuz , noldu birden bire
-
keşke her şey bunları kağıda yazmak kadar kolay olsaydı.
+1 deca...
-
bu ülkede herkes siyasettçidir herkes hakemdir herkes yazardır hekes mühendistir vesaire vesaire eğer hekes kendi işini yapsaydı görevini bilseydi atasını tanısaydı bu gün bu ülke bu halde olmazdı kimsenin kmseyi suçlama hakkı yoktur.... çalışan bilen okuyan kazanır onun için çok çalışalım kiii söz söyleme ahkkımız olsun.....
-
bağımsız türkiye 1938de öldü maalesef.. ayrıca Atatürk turancı değildi.
-
:) doğru turancı değildi ama milliyetçiydi (anladığınız anlamda değil tabiki)
Bugün Atatürk hayatta olsaydı ...(öyle uzatabilirimki, burada sayfalar yetmezdi yazacaklarımı)
