folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Barzani"Nin Ajanları Türkiye"De!

Barzani"Nin Ajanları Türkiye"De!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    Üst düzey PKK itirafçısı Barzani'nin bir istihbarat birimi kurduğunu söyledi. Bakın o birim nerelerde geziyor ve amacı ne? Terör örgütünden kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan örgütün sözde Mardin sorumlusu A.A, PKK'nın Barzani'nin istihbaratı ile işbirliği içinde olduğunu ve örgütün önümüzdeki günlerde suikastlere başlayacağını söyledi.

Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nce hakkında ''Terör örgütü üyesi  olmak'' suçundan dava açılan A.A, ifadesinde, örgüte 1991 yılında bir yakınının propagandası sonucu Şırnak'ın İdil ilçesinden giderek katıldığını anlattı.

Askeri ve siyasi eğitim almak için 1994 yılında terör örgütünün Irak'ın kuzeyindeki Haftanin ve Metina kamplarına gittiğini anlatan A.A, burada 1 yıl kaldıktan sonra örgütten kaçtığını belirtti.

''ASKERİN GEÇİŞ GÜZERGAHI MAYINLANDI''

A.A, terör örgütünün Gabar Dağı bölgesinde askeri birliklerin sürekli geçiş yaptığı bölgelere uzaktan kumandalı mayınlar döşediğini anlattı. A.A, ''Gabar Dağı'nda çok sayıda mayın olduğunu biliyorum'' dedi.

''1 TON PATLAYICI SATIN ALINDI''

Terör örgütü PKK'nın Irak'ın kuzeyindeki Zaho kentinde bir silah tüccarından 1 ton patlayıcı madde satın aldığını da kaydeden A.A, ifadesinde bu konuyla ilgili şunları söyledi:

''Örgütün, 2007 yılında Irak'ın kuzeyindeki Zaho kentinde bir silah tüccarından yaklaşık 1 ton kadar patlayıcı aldığını gördüm. Bunlar içerisinde dinamit lokumları, TNT kalıpları ve plastik patlayıcılar bulunuyordu.''

''ÖRGÜT, SUİKAST TARZI EYLEM HAZIRLIĞINDA''

Terör örgütü PKK'nın eylem planları hakkında da bilgi veren A.A, şunları anlattı:

''Örgüt geçmiş yıllarda yapmış olduğu mayınlama eylemlerini artırarak devam ettirecektir. Kırsal alanda fırsat buldukça operasyon yapan birliklere pusu ve vur-kaç türü eylemler yapabilirler. Yine özellikle metropol şehirlerde bombalama, molotof atma, iş yeri kundaklama, araç yakma eylemleri olacaktır. Geçmiş yıllarda özellikle 2003 yılında örgütün gündeme gelen ve çok tartışılan, ancak kabul görmeyen bir eylem tarzı vardı. Bu eylem tarzı son dönemde yine örgütün gündemine gelmiştir. Özellikle bürokrat, general ve milletvekili gibi özellik arz eden şahıslara karşı suikast türü eylemler yapabilirler. Bazı örgüt mensupları suikast eğitimi almaktadır.''

IRAK ORDUSUNUN SİLAHLARI PKK'DA

Amerika'nın Irak'ı işgalinden sonra Irak ordusuna ait silah ve mühimmatların tamamının terör örgütü PKK'nın eline geçtiğini de anlatan A.A, ''Irak ordusunun silahları PKK'da. Özellikle Irak ordusu Bağdat düştükten sonra ellerinde bulunan silahları bırakarak evlerine gittiklerinden mevcut silahlar örgüt mensupları tarafından toplanarak kamplara aktarılmıştır. ABD askerleri de bu duruma göz yummuşlardır'' dedi.

Kaynak:AA

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

bizim istihbarat boş durmaz bundan eminim ama bu barzaninin buna g..tü yermi orası garip ne ye güveniyo bu p...ç

çok ileri gidiyo o.ç

tabi bunların g..tünü kaldıran özal bundan bukadar palazlandı bu p..ç ler

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    demodor bunu yazdı:
    -----------------------------

bizim istihbarat boş durmaz bundan eminim ama bu barzaninin buna g..tü yermi orası garip ne ye güveniyo bu p...ç

çok ileri gidiyo o.ç

Mit uyuyor ya Bakma sen daha pkk elebaşlarını bulamadılar adamlar 200 pkk lı girdi dağlıcaya okadar kişi öldü felan bu ülkede istihbarat olduğuna inanmıyorum..

içerde iyilerdir ama dış politikası bitik mit in 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    to_play
    to_play's avatar
    Erkek
    bırak hocam ya kimsenin uyuduğu yok vardır bizimkilerinde bir bildiği

bir gece ansızın 81 düzce 82 musul 83 kerkük
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    hocam bundan sonra bilse ne olur ? herifler ellerini kollarını sallıya sallıya giriyolardı dağlıcaya kadar . mit ve dış işlerini kaldırmaları lazım bi işe yaradıkları yok

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kurtlar vadisini halk izliyordur bundan eminim cuma günleri kurtlar vadisinden bahsediliyor her hafta.

kurtlar vadisinde izlemediniz mi bizim istihbahratı gerçi o dizi ama bir bakış açısı işte. türk istihbaratlar her yerde unutmayın.

ben kurtlar vadisini izlemiyorum orası ayrı sadece ırak bölümünü izlemiştim :) 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek
    demodor bunu yazdı:

çok ileri gidiyo o.ç

tabi bunların g..tünü kaldıran özal bundan bukadar palazlandı bu p..ç ler

Dağlarda ki 5000 Pkk ile baş edemeyen adamlara boş durmaz hocam.

Neye güvendiklerine gelince Rusya olduğunu iddaa eden bile var

Rus silahı kullanıyorlar + Rusların tarihi emeli olan sıcak denizlere inme olayıda bunu yapmalarında etken olabilir. 

Kod yazmakla adam olunmaz:D
Toplam Hit: 776 Toplam Mesaj: 7