Başar - İdealist (Full Album) [ Rap Sevenler Mutlaka Dinleyin :| ]
-
ben çok başarılı buldum :| sizlede paylaşiyim dedim :|
Açıklama ;
Adından sıkca bahsettiren isimlerden birisi olan Başar, İdealist isimli dördüncü solo albümünün sonuna geldi. Albümde klasik Başar vokallerinin dışında deneysel parçalarda yer alıyor. Farklı isimleri ve stilleri bir arada toplayan Başar'a bu albümde Salt Empoze, Yener, Saian, No.1, Sansar, Rapozof, LT, Tazii, Pit10, YasminAnti, Kaplan, SessizApo, Seyyah, E.M, Yehso ve RapizmÇağla eşlik ediyor. Albüm beatlerinin büyük bölümü Başar'a ait. Diğer beatler ise Acarkhan (17),Fastman (10) ve Ehlirap(18,20,21)'e ait.Ayrıca İstanbul mc lerinden olan Sirlather a.k.a LT ile ortak albüm müjdesinide bu albüm haberiyle sizlere veriyor. Kayıtları Başar'a ait olan Devrim Records'da yapılan bu 22 parçalık albümü sizlere sunuyoruz. Keyifli dinlemeler...
Albüm kapakları ;
"Başar - İdealist" Tracklist:
01. Intro
02. Sen Martıya Ben Rüzgara
03. Her Defasında feat. Salt Empoze
04. Deniz vs Deniz
05. Ölüme Beş Kala feat. Yener
06. Ölüm Bu Şarkı
07. Mitralyöz Etkisi feat. Saian
08. Yorgunum
09. Yavaşla! feat. No.1
10. Efendi
11. Interlude
12. Toplarım Valizleri feat. Sansar
13. Son Gecem III
14. Yardıma Muhtaç feat. YasminAnti
15. Killa Muhtıra
16. Müziklerin Efendisi feat. Rapozof
17. Kalk Tekrardan
18. Geri Ver feat. LT & Tazii
19. Peşinden Gelemedim
20. Ne Dağlar Ne Denizler feat. Pit10
21. Gel Hadi Saldır feat. Kaplan
22. Ekip Hazır feat.SessizApo & LT & Seyyah & EM & Yehso & RapizmÇağla
Pass:DoDoTRap
Link
http://rapidshare.com/files/76683249/Ba__351_ar_-___304_dealist_-_By_DoDoTRap.rar.html -
...
-
unutmuşum rapidle falan uraşmak istemeyen ve hiphoplife.net üyeliği olanlar için link ;
http://www.hiphoplife.net//index.php?option=com_remository&Itemid=32&func=fileinfo&filecatid=2081&parent=category
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------İndiriyorum, dinledikten sonra yorum yazacağım.
pit10 ve sansar'ın aynı albümde isimlerinin geçmesi ilginç :/
-----------------------------başarlı olmanın göstergesi olabilir :) hiç bi polemiğe girmeden olympos,kadıköy,sansar vs. dinlemeden hepsiyle düetleri var :)
-
RapizimÇağla aha bu hatunun kendini bilmiyorum ama sesi ve lyricleri hoş :)
-
Never-More bunu yazdı:
-----------------------------
Swool bunu yazdı:
-----------------------------İndiriyorum, dinledikten sonra yorum yazacağım.
pit10 ve sansar'ın aynı albümde isimlerinin geçmesi ilginç :/
-----------------------------başarlı olmanın göstergesi olabilir :) hiç bi polemiğe girmeden olympos,kadıköy,sansar vs. dinlemeden hepsiyle düetleri var :)
Doğru olanda bu zaten :) -
isoT bunu yazdı:
-----------------------------RapizimÇağla aha bu hatunun kendini bilmiyorum ama sesi ve lyricleri hoş :)
-----------------------------albümlerini koyim istersen :)
-
isoT bunu yazdı:
-----------------------------RapizimÇağla aha bu hatunun kendini bilmiyorum ama sesi ve lyricleri hoş :)
-----------------------------yuh öl yaşama :D lyric leride kendiside iğrenç seside iğrenç trt cocuk korosu gibi sesler cıkarıo bizim buralarda oturuo her haliyle irenç
-
Dinlemeye değer, özellikle ''Ölüm Bu Şarkı'' adlı parçası hoşuma gitti.
-
saian , saltempoze bide rapozof featleri kesinlikle favorimdir direk girdi playliste yani :)
-
SilenC3 bunu yazdı:
saian , saltempoze bide rapozof featleri kesinlikle favorimdir direk girdi playliste yani :)
-----------------------------feat leri başarılı toplarım valizleri güzel. pit10 la ne dağlar ne denizler lirikleri güzel. solo olarakta ölüm bu şarkı ve yorgunum parçalarını tavsiye ederim :)