Başaramadım Sensizliği
-
başaramadım sensizliği,uzaklardasın, sesimi duymuyorsun ya! Her gün bir ızdırap, her gün bir yıkım yaşıyorum.başaramıyorum seni çıkarmayı yüreğimden, her nefes alışımda geliyorsun aklıma, sıradan ve anlamsız bir günde gördüğümü hatırlıyorum bazen, hayatıma anlam kattığın günleri, zamanları ve mutlulukları hatırlıyor saatlerce ağlıyorum...ilk fırsatta sana seni sevdiğimi söyleyecektim, belki zaman yetmedi belki de beceremedim...senden uzaklarda geçen zaman içinde her şeyi öğrendim de bir senden nasıl kopacağımı öğrenemedim, ilk fırsatta gelmek istedim yanına, ama korktum ! adımlarım hep geriye gitti, yeni bir acı yaşamamak için.ben senin için yaşıyorum, direniyorum hala hayata, gözümde büyüyor günler, içim kararıyor sensiz geceler içinde... ve ben sensiz yaşamayı başaramıyorum...bilemiyorum, sensizken..gerçekten mutlu olabileceğimi, sensiz yaşayabileceğimi ! ağlamaktan vazgeçebileceğimi... bilemiyorum, kavuşurmusun benimle ! ellerin ellerimle birleşirmi ?bilemiyorum...
Serkan Cansoy / 24.04.2007 (Stifler)
-----------------
az önce yazdım, açıkcası ben pek beğenmedim de yorumları alayım dedim :)
-
serkan yine döktürmüşsün güzel olmuş ;)
-
yazık lan valla acıyom sana hea, güzel yazıyon filanda ne biliyim, git adam gibi birine aşık ol sende ne diyim :D
Toplam Hit: 786 Toplam Mesaj: 3