Başbakan Bana Fena Kaydı. Sanada Mı Kaydı. He Bana Da Kaydı .
-
Bu milletin amına koyacaz işallah diyen pezevengin telefon görüşmesidir.
2.30 Dk kaymalar başlıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=Qr1QuUhq-XE
Durmak yok! Yürü(t)meye devam...
-
ohh ohhhhhhhh
bitmez bitmez
ananın a.....ı diyor püüüüüüüüüüüüüü
s...anasını koymuşum a.. a*** püü
kaygusuz tarafından 28/Şub/14 00:56 tarihinde düzenlenmiştir -
kaygusuz bunu yazdı
ohh ohhhhhhhh
bitmez bitmez
ananın a.....ı diyor püüüüüüüüüüüüüü
Adamlar dertlenmiş. Yanlış anlamadıysam tayyibe diyor onu :)
-
hocalar
bu telefon kayıdının yayınlanması bana çok saçma geldi içerik sırf laga luga dedikodudan ibaret
üstü kapalı arsa para mara bişeyler diyorlar ama konu nedir ne değildir kimse bilmiyorki
+ benim bu adamları savunmak gibi bir derdimde yok
geçen basit bir konu açtım konuya cevap veren hemen herkes beni akpli yaptı
ben akpli falan değilim gördüğüm neyse odur benim için
böyle şeyler yüzünden Türkiyede aşırı bir kutuplaşma var
yazıktır günahtır siyasiler gelir geçer ama adam komşusu ile kanlı bıçaklı hale geliyor
ne hallere düştük... -
LhaNeT bunu yazdı
hocalar
bu telefon kayıdının yayınlanması bana çok saçma geldi içerik sırf laga luga dedikodudan ibaret
üstü kapalı arsa para mara bişeyler diyorlar ama konu nedir ne değildir kimse bilmiyorki
+ benim bu adamları savunmak gibi bir derdimde yok
geçen basit bir konu açtım konuya cevap veren hemen herkes beni akpli yaptı
ben akpli falan değilim gördüğüm neyse odur benim için
böyle şeyler yüzünden Türkiyede aşırı bir kutuplaşma var
yazıktır günahtır siyasiler gelir geçer ama adam komşusu ile kanlı bıçaklı hale geliyor
ne hallere düştük...oda bişeymi hergün servisde adamın teki rte için kellemi veririm diyor ölene kadar rte diyor.
diğeri bırakın bunlar yolsuzlukğa blaşmış hırsız filan kapışıyorlar uykuda uyuyamıyorum sabah sabahseçimden sonra kanka olucaklar yinede neyse
-
FEETOO BİİZİİ DİSKOYA GÖTÜR..
-
Yılmaz Özdil bir yazı yazmış. Ufak bir parçasını koyuyorum isteyen gerisini okur.
"Dolayısıyla, montajmış dublajmış, hikâye anlatmayı bırakın kardeşim... 17 Aralık günü Kısıklı’da kayıt yapan Mobese’leri yayınlayın. Malum telefondan sonra nasıl bir trafik olmuş, hava karardıktan sonra neler yaşanmış, enişte, amca, kız kardeş, hangi plakalarla kim gelmiş, kim gitmiş... Kim Hanya’da kim Konya’da görelim."
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/25908982.asp