folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Başbakan Bana Fena Kaydı. Sanada Mı Kaydı. He Bana Da Kaydı .

Başbakan Bana Fena Kaydı. Sanada Mı Kaydı. He Bana Da Kaydı .

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Bu milletin amına koyacaz işallah diyen pezevengin telefon görüşmesidir.

2.30 Dk kaymalar başlıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=Qr1QuUhq-XE

Durmak yok! Yürü(t)meye devam...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ohh ohhhhhhhh

bitmez bitmez

ananın a.....ı diyor püüüüüüüüüüüüüü

s...anasını koymuşum a.. a*** püü

kaygusuz tarafından 28/Şub/14 00:56 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

ohh ohhhhhhhh

bitmez bitmez

ananın a.....ı diyor püüüüüüüüüüüüüü

Adamlar dertlenmiş. Yanlış anlamadıysam tayyibe diyor onu :)

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocalar
    bu telefon kayıdının yayınlanması bana çok saçma geldi içerik sırf laga luga dedikodudan ibaret
    üstü kapalı arsa para mara bişeyler diyorlar ama konu nedir ne değildir kimse bilmiyorki

+ benim bu adamları savunmak gibi bir derdimde yok 
    geçen basit bir konu açtım konuya cevap veren hemen herkes beni akpli yaptı
    ben akpli falan değilim gördüğüm neyse odur benim için
    böyle şeyler yüzünden Türkiyede aşırı bir kutuplaşma var
    yazıktır günahtır siyasiler gelir geçer ama adam komşusu ile kanlı bıçaklı hale geliyor
    ne hallere düştük...

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    LhaNeT bunu yazdı

hocalar
    bu telefon kayıdının yayınlanması bana çok saçma geldi içerik sırf laga luga dedikodudan ibaret
    üstü kapalı arsa para mara bişeyler diyorlar ama konu nedir ne değildir kimse bilmiyorki

+ benim bu adamları savunmak gibi bir derdimde yok 
    geçen basit bir konu açtım konuya cevap veren hemen herkes beni akpli yaptı
    ben akpli falan değilim gördüğüm neyse odur benim için
    böyle şeyler yüzünden Türkiyede aşırı bir kutuplaşma var
    yazıktır günahtır siyasiler gelir geçer ama adam komşusu ile kanlı bıçaklı hale geliyor
    ne hallere düştük...

oda bişeymi hergün servisde adamın teki rte için kellemi veririm diyor ölene kadar rte diyor.
    diğeri bırakın bunlar yolsuzlukğa blaşmış hırsız filan kapışıyorlar uykuda uyuyamıyorum sabah sabah

seçimden sonra kanka olucaklar yinede neyse

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

FEETOO BİİZİİ DİSKOYA GÖTÜR..

xxx
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Yılmaz Özdil bir yazı yazmış. Ufak bir parçasını koyuyorum isteyen gerisini okur.

"Dolayısıyla, montajmış dublajmış, hikâye anlatmayı bırakın kardeşim... 17 Aralık günü Kısıklı’da kayıt yapan Mobese’leri yayınlayın. Malum telefondan sonra nasıl bir trafik olmuş, hava karardıktan sonra neler yaşanmış, enişte, amca, kız kardeş, hangi plakalarla kim gelmiş, kim gitmiş... Kim Hanya’da kim Konya’da görelim."

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/25908982.asp

Toplam Hit: 1175 Toplam Mesaj: 7