Başbakan I Dj Yaptılar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

MTV’nin eğlence amaçlı olarak hazırladığı programda oluşturulan Recep Tayyip Erdoğan klibi, AKP’lileri kızdıracak gibi görünse de Erdoğan’ın bu imajı gençlerin hoşuna gidecek

KIZLARLA DANS EDİYOR

MTV’nin ’Make Your Own’ programı ile oluşturulan klipte, Başbakan Erdoğan çılgın bir partide DJ setinde elektonik müzik yapıyor ve seksi kızlarla dans ediyor. İşte o klip.. Dünyaca ünlü müzik-klip kanalı MTV'nin internet sitesinde başlatılan uygulamada, kendi fotoğrafını siteye yükleyen kişi bir kaç saniye sonra dilerse bir rock star, isterse 50 Cent'e parmak ısırtack bir hip-hop yıldızı olabiliyor

Programa Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafını yükleyen bir kullanıcı, Erdoğan'ın electronic müzik DJ'si olmasını sağladı. Klipte seksi kızlarla dans eden, DJ setinde müzik yapan ve elinde içki bardağı bulunan Erdoğan görüntüleri Başbakan'ın ve AKP'lilerin hoşuna gitmeyecek görüntüler. Ancak bu klip şimdiden özellikle gençler arasında çok sık paylaşılıyor ve internetim yeni fenomenleir arasına girmeye aday.

http://videos.turklernet.com/videos/382/rte-dj

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

tahribat herzaman gündemin önünden gider gerekirse gündemi kendi belirler

Türkiyede olan herşey adınındaTBT ye yansır

bu yüzden geç kaldın

bknz.MTV Güzel Bi Uygulama

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 1244 Toplam Mesaj: 3