Basbakana Suikast, Ücüncü Dünya Savasi
-
Arkadaslar düsünüyorumda su an Basbakan Iran da.Düsününki ortam su an cok karisik.Basbakanin ziyaret ettigi Iran ile bile cok büyük fikir ayriliklari var.Öyle ki Basbakani Ahmedi Necat dün kabul etmedi (Hastalik bahanesiyle). Basin Toplantisinda Suriye ile ilgili hic bir konunun acilmasina izin verilmedi. Israilin bu yaz Iran a saldiracagi söylentileri dolasiyor ortalarda. Konu o ki, Tam böyle bir Ortamda Israil Basbakana Irandayken bir suikast düzenlese neler olur diye düsünüyorum. Ücüncü Dünya Savasi ihtimalini nasil degerlendiriyorsunuz bu durumda?
-
Cendereli bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaslar düsünüyorumda su an Basbakan Iran da.Düsününki ortam su an cok karisik.Basbakanin ziyaret ettigi Iran ile bile cok büyük fikir ayriliklari var.Öyle ki Basbakani Ahmedi Necat dün kabul etmedi (Hastalik bahanesiyle). Basin Toplantisinda Suriye ile ilgili hic bir konunun acilmasina izin verilmedi. Israilin bu yaz Iran a saldiracagi söylentileri dolasiyor ortalarda. Konu o ki, Tam böyle bir Ortamda Israil Basbakana Irandayken bir suikast düzenlese neler olur diye düsünüyorum. Ücüncü Dünya Savasi ihtimalini nasil degerlendiriyorsunuz bu durumda?
-----------------------------
Hocam sencere sorcaksin bu konuyu eski nicki cyb3rt1me -
Tayyipi öldürseler çarşı pazar karışır.
-
The_Cure bunu yazdı:
-----------------------------Hocam Yani Ihale Iran in üzerine kalirda Türkiye Israil Ve ABD Iran a mi saldirir yoksa durum anlasilirda Türkiye Iran birlikte Israile mi saldirir? Kac ülke bu savasa girer diye düsünüyorum.Rusya ve Cin de girer büyük bir Ihtimalle.
En kazancli Avrupa cikacak gibi görünüyor böyle bir komplo teorisinde. Tahmin etmek zor gercekten.
-
öyle bir durum olursa tayeap kahraman ilan edilir.
-
Cendereli bunu yazdı:
-----------------------------The_Cure bunu yazdı:
-----------------------------Hocam Yani Ihale Iran in üzerine kalirda Türkiye Israil Ve ABD Iran a mi saldirir yoksa durum anlasilirda Türkiye Iran birlikte Israile mi saldirir? Kac ülke bu savasa girer diye düsünüyorum.Rusya ve Cin de girer büyük bir Ihtimalle.
En kazancli Avrupa cikacak gibi görünüyor böyle bir komplo teorisinde. Tahmin etmek zor gercekten.
hocam kim kime girer bilmem de; tayyip özal 2 olur. Hatta onu da geride bırakır.