Basın Emniyet Konusunda Üç Maymunu Mu Oynuyor
-
Hocalar dikkat ettiniz mi son zamanlarda 4 yıldızlı emniyet müdürlerinin Emniyet genel müdür yardımcılarının çete bağlantıları osu busu çıktı göz altına alındılar hatta bir tanesi cezaevine filan gönderildi Haberiniz var mıydı?
Emniyet genel müdür Yardımcısı Emin arslan tutuklandı eminyet genel müdür yardımcılarından Mustafa Gülcü ve Celal Uzunkaya haklarında yürütülen çeteyle ilişkileri hakkında soruşturma sonucu savcılığa ifade verdiler peki emniyetin en önemli kilit isimleri hakkında bunlar yaşanırken haberlerde ne kadar gördük bunları çok az 45 sn belki özellikle tarafsız geçinen yayın organları bu haberleri ne kadar verdiler halkı ne kadar bilgilendirler hiç veya çok az özellikle takip ettim çoğunu ya verdi ya vermedi
sadece bu değil Emniyette ki bir çok adamın yaptığı yolsuzluk ortaya çıkınca basın yayaınlama duyurma konusunda dut yemiş bülbül adeta
Gelelim basının TSK deki personel hakında yapılan soruşturmalarda ki rolünee bir onbaşı dahi tutuklansa 7 düvele duyuruluyor zırt pırt bu albay bilmemne bu yarbay bilmemne bu muzaffaf subay şunu yapmış bana biraz da bilinçli bir karalama kampanyası var gibi geliyor gözümde
Sizce Basının eminyeti bu denli kayırmasında ki sebep ne olabilir? -
hocam çok doğru tespit yapmışsın şahsen bende fazla tvde bu olayları göremedim...
-
Feto
-
çok haklısın feto baskısı çoğunda bozukluk var ev alır araba alır kaynanasından parasını alır bunlarında üzerine gidilse neler çıkar neler.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Feto
-----------------------------
soldan sağa 5 harf.. ş yi unutmuşsun...