folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Basın Emniyet Konusunda Üç Maymunu Mu Oynuyor

Basın Emniyet Konusunda Üç Maymunu Mu Oynuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hocalar dikkat ettiniz mi son zamanlarda 4 yıldızlı emniyet müdürlerinin Emniyet genel müdür yardımcılarının çete bağlantıları osu busu çıktı göz altına alındılar hatta bir tanesi cezaevine filan gönderildi Haberiniz var mıydı?

Emniyet genel müdür Yardımcısı Emin arslan tutuklandı eminyet genel müdür yardımcılarından Mustafa Gülcü ve Celal Uzunkaya haklarında yürütülen çeteyle ilişkileri hakkında soruşturma sonucu savcılığa ifade verdiler peki emniyetin en önemli kilit isimleri hakkında bunlar yaşanırken haberlerde ne kadar gördük bunları çok az 45 sn belki özellikle tarafsız geçinen  yayın organları bu haberleri ne kadar verdiler halkı ne kadar bilgilendirler hiç veya çok az özellikle takip ettim çoğunu ya verdi ya vermedi

sadece bu değil Emniyette ki bir çok adamın yaptığı yolsuzluk ortaya çıkınca basın yayaınlama duyurma konusunda dut yemiş bülbül adeta

Gelelim basının TSK deki personel hakında yapılan soruşturmalarda ki rolünee bir onbaşı dahi tutuklansa 7 düvele duyuruluyor zırt pırt bu albay bilmemne bu yarbay bilmemne bu muzaffaf subay şunu yapmış bana biraz da bilinçli bir karalama kampanyası var gibi geliyor gözümde

Sizce Basının eminyeti bu denli kayırmasında ki sebep ne olabilir?

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

hocam çok doğru tespit yapmışsın şahsen bende fazla tvde bu olayları göremedim...

Yakarız Bu Gezegeni...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Feto

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

çok haklısın feto baskısı çoğunda bozukluk var ev alır araba alır kaynanasından parasını alır bunlarında üzerine gidilse neler çıkar neler.

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

Feto

-----------------------------
    soldan sağa 5 harf.. ş yi unutmuşsun...

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 983 Toplam Mesaj: 5