Başınızdan Geçen En Komik Olaylar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    anlatin bakemm?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    avast
    avast's avatar
    Erkek

tam 10 sene önce adana baraj yolunda gezerken güzel bir kıza laf atmısstım kızda beni eline alıp evire cevire bi güzel dövmüştü kız tekvando siyah kuısakmıs sonradan ögrendim. hem çok utanmış hemde rezil olmustum. şimdi aklıma geldikçe komik bir hatıra olarak heryerde anlatırım. derler lan oglim bu anlatılırmı kızdan dayak yemişşin yerken utanmadık anlatırken neden utanayım derim..

amma evde 1 hafta kıpırdamadan ölü gıbı yatmıstım..

!.ne oldu zorunamı gitti.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

alısveris meerkezine gidiyoruz 4 arkadas bagıra bagıra küfürlesmeler falan tam serseri imajı çizdik farketmeden :D neyse arabalar falan var park halinde etrafta karsımızda alısveris merkezi önümüzde 30lu yaslarda bi kadın biraz önündede kocası oldugunu tahmin ettigim sahsiyet... gidiyoduk iste tam o sırada arkadan bi araba sesleri pati cekmeler falan bi cıngar koptu döndüm arkama bakıyorum ama yürümeye devam ediyorum o sırada önümdeki kadın durmus bende yürürken dizimle tam 12 den çarptım kadına :D yerin dibine girdim ama sanki bilerek yapmıs gibi oldum :S kadın 'üstüme cıksaydın bari' dedi allahtan tokat falan yemedim rezalet olurdu valla gerçi kadın utandıgımı anlamıştır :D

çok fenaydı ak :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toma2Gm
    Toma2Gm's avatar
    Erkek
    kjardeş konu geyik'e açılacaktı karıştırdın galiba

Profile Tıkla Anlarsın?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    arkadaş ossuruğunu yakacaktı.. bi tanesi geldi dedi ki ben yakam lan dedi.. ok yak falan.. bu aptal kafayı çok yaklaştırmış :D çakmağı çakmasıyla çocuğun ossurması bir oldu :D sonuç: çocuk bayıldı :D:D:D öyle bi bıraktı ki çakmak söndü çocuk bayıldı :D

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

SpyßreaK bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaş ossuruğunu yakacaktı.. bi tanesi geldi dedi ki ben yakam lan dedi.. ok yak falan.. bu aptal kafayı çok yaklaştırmış :D çakmağı çakmasıyla çocuğun ossurması bir oldu :D sonuç: çocuk bayıldı :D:D:D öyle bi bıraktı ki çakmak söndü çocuk bayıldı :D
    -----------------------------

zohohahahahha fantaziye bak a.g.

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    2 Hafta önce arkadaşın kedisini seveyim derken, O ipne kedinin beni acımasızca tırmalayışı :|

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    kuzenlerle babannemdeyiz iki evli gibi bi ev alt katı olan bodrumu da kulanıyoruz.tüm kuzenler aşağıda oturuoz.Dedikki aşağıda yatalım serin olur.Yattık aşağıda .hadi korkunç şeyler anlatalım.kimisi dio eciş bücüş üç harfli cin min böle nasıl korktuk ama saat oldu gecenin 4 ü .Biz o zamanlar maxium saat 12 de uyuyoruz.Çok tırstık çıktı yukarı koltukta bide sandalyede uyuduk :D

http://yigitdemirag.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Lisedeyken artizlk yapmak icin ucan tekme atarken pantolonu boydan boya yırtmam. Yoksa bu basımdn gecen en buyuk aptallk mı???

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
Toplam Hit: 1141 Toplam Mesaj: 9