Başınızdan Geçen En Komik Olaylar ?
-
anlatin bakemm?
-
tam 10 sene önce adana baraj yolunda gezerken güzel bir kıza laf atmısstım kızda beni eline alıp evire cevire bi güzel dövmüştü kız tekvando siyah kuısakmıs sonradan ögrendim. hem çok utanmış hemde rezil olmustum. şimdi aklıma geldikçe komik bir hatıra olarak heryerde anlatırım. derler lan oglim bu anlatılırmı kızdan dayak yemişşin yerken utanmadık anlatırken neden utanayım derim..
amma evde 1 hafta kıpırdamadan ölü gıbı yatmıstım..
-
alısveris meerkezine gidiyoruz 4 arkadas bagıra bagıra küfürlesmeler falan tam serseri imajı çizdik farketmeden :D neyse arabalar falan var park halinde etrafta karsımızda alısveris merkezi önümüzde 30lu yaslarda bi kadın biraz önündede kocası oldugunu tahmin ettigim sahsiyet... gidiyoduk iste tam o sırada arkadan bi araba sesleri pati cekmeler falan bi cıngar koptu döndüm arkama bakıyorum ama yürümeye devam ediyorum o sırada önümdeki kadın durmus bende yürürken dizimle tam 12 den çarptım kadına :D yerin dibine girdim ama sanki bilerek yapmıs gibi oldum :S kadın 'üstüme cıksaydın bari' dedi allahtan tokat falan yemedim rezalet olurdu valla gerçi kadın utandıgımı anlamıştır :D
çok fenaydı ak :D
-
kjardeş konu geyik'e açılacaktı karıştırdın galiba
-
arkadaş ossuruğunu yakacaktı.. bi tanesi geldi dedi ki ben yakam lan dedi.. ok yak falan.. bu aptal kafayı çok yaklaştırmış :D çakmağı çakmasıyla çocuğun ossurması bir oldu :D sonuç: çocuk bayıldı :D:D:D öyle bi bıraktı ki çakmak söndü çocuk bayıldı :D
-
SpyßreaK bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaş ossuruğunu yakacaktı.. bi tanesi geldi dedi ki ben yakam lan dedi.. ok yak falan.. bu aptal kafayı çok yaklaştırmış :D çakmağı çakmasıyla çocuğun ossurması bir oldu :D sonuç: çocuk bayıldı :D:D:D öyle bi bıraktı ki çakmak söndü çocuk bayıldı :D
-----------------------------zohohahahahha fantaziye bak a.g.
-
2 Hafta önce arkadaşın kedisini seveyim derken, O ipne kedinin beni acımasızca tırmalayışı :|
-
kuzenlerle babannemdeyiz iki evli gibi bi ev alt katı olan bodrumu da kulanıyoruz.tüm kuzenler aşağıda oturuoz.Dedikki aşağıda yatalım serin olur.Yattık aşağıda .hadi korkunç şeyler anlatalım.kimisi dio eciş bücüş üç harfli cin min böle nasıl korktuk ama saat oldu gecenin 4 ü .Biz o zamanlar maxium saat 12 de uyuyoruz.Çok tırstık çıktı yukarı koltukta bide sandalyede uyuduk :D
-
Lisedeyken artizlk yapmak icin ucan tekme atarken pantolonu boydan boya yırtmam. Yoksa bu basımdn gecen en buyuk aptallk mı???