Basit Bi Soru Ama Neden Böle!
-
ya cok basıt bı soru ama neden oldugunu bı turlu anlamadım..su ana kadar bır cok pc yenıledım hıc bırınde bu soruna rastlamadım...1 hafta once yenı bır hdd aldım...kullanmaya basladım hersey gayet normal..ama farkettım kı baslat tusunun yanında masaustunu goster kısayolu yok.. bunun nedenı ne acaba???
-
C:\Documents and Settings\Kullamiciadin\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
bunu ekle.Eğer simgelerin hiçbiri yoksa o zaman başlat çubuğna sağ tıkla, araç çubuğun gel ve hızlı başlat ı seç -
arkadasım dedıgın yere gırıyorum..su anda hızlı baslat bolumunde duran ınternet explorer wımanp wındows medıa player msn ıkonları var..ama bunların ıcın de masaustu hızlı baslatı yok ! butun sayfaları tek tek asagı ındırmek zorunda kalıyorum..yada baslat cubuguna sag klık yapıp masaustune goster dıyorum!
-
üstte anlatıldığı gibi yapacaksın eğer hala olmadıysa neler yaptığını biraz daha aç yardım ederim
-
verdiğim linktekini indir, benim windows 2000 eng. belki uyar :)
http://www.hemenpaylas.com/download/1333226/Show_Desktop.scf.html
onu sürükleyerek başlatın yanına at.
olmuyorsa kısa yol olarak, win tusu & D ye basıp direk masaüstüne gidebilirsin -
benimki xp hoca senin ki de xp ise ben atayım uyuyo xp den xp ye de. Cevabını bekliyom
-
msnde biri ziplesin sana gondersin.
-
ertan sölemiş ya arkadaşım win tuşu +d hem biraz kalavyeyi kullanın bu nu yapan babasının hayrına yapmamış bu kısa yolları :O) kullanınki işe yarasın bırakın mauseyi yaw ::P
-
Quick Launch hastasıyım. bir keresinde yanlışlıkla silmiştim.
onsuz olamadım. 1 gun geçmeden iş yerindeki pcedn almıştım -
ertan arkadasım cok sagol..verdıgın dosyayı yukledım ve calıstı..
ılgılenen herkese tesekkurler...
Toplam Hit: 1317 Toplam Mesaj: 10