Basit Bir Forum Nasıl Yapılır
-
arkadşlar şoyle basit bir forum nasıl yapılır asp ile biraz kod felan yollayın be ...
-
internet sitelerinde var be dostum arattıracan.Neyse
-
pezevenk bunu yazdı:
-----------------------------
arkadşlar şoyle basit bir forum nasıl yapılır asp ile biraz kod felan yollayın be ...
abü basit bir forum yapmak imkansız :) basit forum delik deşik olur. Hazır forum kullanacaksın
-
" JerusaLem " harikasın ya :))
-
Sayın Abilerim ben Siteme Forum & uyelik sistemi Koymak iStiyorum bana yardim edersinizi umarım.ben netten bir kaç tane indirdim ama Siteye koymayı beceremedim koydum GaLißa ama Sadece açıLınca Kodlar Çıktı.Lütfen bana Yardim edin Abiler...
( KarizmatiKruLez@HotmaiL.Com ) Mail Atın Abi Warsa iyi bir Forum Sistemi Yollayıverin. -
KarizmaTikruLez bunu yazdı:
Sayın Abilerim ben Siteme Forum & uyelik sistemi Koymak iStiyorum bana yardim edersinizi umarım.ben netten bir kaç tane indirdim ama Siteye koymayı beceremedim koydum GaLißa ama Sadece açıLınca Kodlar Çıktı.Lütfen bana Yardim edin Abiler...
( KarizmatiKruLez@HotmaiL.Com ) Mail Atın Abi Warsa iyi bir Forum Sistemi Yollayıverin.
kodlar gösükmüşse host'un asp desteklemiordur.
-
JerusAlem: Sayın Abim Ben Asp'yi Siteme Koymadım Pc'de Deniyorken Kodlar çıkıyor...Siteye Koyunca Düzelir dimi Sen bana iyi Bir Sistem Adresi Versene o Zaman öyle olurdur Kusura bakma...
----( KarizmaTikruLez@HotmaiL.Com )---- -
www.maxiasp.com adresinden forum bulabilirsin.
evcilforum basit olanlarından bi tanesi bi ara kullandım.
üyelik olayı falan yok.
sağlam değil,düşmanın yoksa kullan. -
Öncelikle sistemine pws ya da IIS warmı? güzel bişeklilde siteni yayınlanmış gibi görmeni sağlayacak(asp kodlarınla tabi) sonra hangi serverı kullanıyosun brinkster.com u tawsiye ederim. al bi ücretsiz üyelik. wwww.aspindir.com adresinden de hemen üyelik sistemi ve bir forum indir.Bunları kendine göre biraz düzenle şifrelerini falan değiştir dizaynınıda ayarla sonra yolla brinkstere bu arada üyelik sisteminle forum arasındaki bağıntıyı iyi kurmalısın üye girince bide foruma ayrı giriş yapmasın ya da sen kendi içinde üyeliği falan olan bi forum indir. veritabanı dosyalarını(.mdb)leri koyduğun klasörlere dikkat et. Ayrıca brinkter içinde on error resume next olan sayfaları kabul etmiyo bunları çıkarmalısın ok.
hadi kolay gelsin -
www.webwizforum.com
-
abi sen en iyisi asp destekliyen bir yerden al.
Toplam Hit: 2679 Toplam Mesaj: 11