folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Basit Bir İstek Yapabilicekleri Konuya Bekliyorum...

Basit Bir İstek Yapabilicekleri Konuya Bekliyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar, PhotoShop gibi resim duzenleyici programlarda bilgim az oldugu icin hemen her zaman yardimima cevapsiz kalmayan tahribat uyelerine yardim istemeye geldim.Aslinda istegim o kadar zor bir istek degil.Mevcut olsaydi bende yapabilirdim diye tasarliyorum lakin bilgisayarimda photoshop veya duzenleyici turu programlar yok. İstedigim su dur ki; http://c1109.hizliresim.com/11/9/17/16058.jpg bu resim ve http://c1109.hizliresim.com/11/9/17/16076.jpg bu resimi tek bir resimde bulusturulmasiydi. Yani resmin sol tarafinda bozkurt sag tarafinda 1. linkte verdigim çekiçli orakli sovyet simgesi olucakti. Arka plan rengi siyah.Resim altlarinda herhangi bir iz olmamasi rica edicem.Bu resmi bilgisayarimin masaustu arkaplaninda ve bir tisortun uzerine bastirmayi dusunuyorum. Ricami gerceklestirebilicek ustalarima tesekkurlerimi simdiden sunuyorum.Eger olmazsa bile onemli degil. NOT : PhotoImpact 6.0 adli program kendisinde bulunan veyahut saglam linkini bilen benimle paylasabilir mi? Eger programi saglam olarak bulursam bu tur resim islerini kendim yapabilirim. SAYGILAR MADTAMER

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

hangi program bu ikisini biraraya getirebilir ki?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Lazım olursa psd dosyasını da atabilirim. Sağ taraftakinin kenarları biraz tırtıklı oldu orjinali öyleydi zaten benle alakası yok onun :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BlackStorm
    BlackStorm's avatar
    Erkek

Ulead PhotoImpact 12 SE v12.0.0.1
    %3cmage
    %3cmage
    %3cmage
    Language: English + French + German + Russian
    Developer: Ulead Systems, Inc
    Compatibility with Vista: Yes
    Tabletka: Not required
    Ulead PhotoImpact - one of the most powerful and popular editors for working with graphics very professional level. Ulead PhotoImpact supports over forty of graphics formats, there are tools for creating 3D-images, and finished workpiece for creating Web graphics tools available for working with layers, various filters and effects that can optimize the picture is one of the web-formats, and much more .
    Ulead PhotoImpact - one of the most powerful and popular editors for working with graphics very professional level. Ulead PhotoImpact supports over forty of graphics formats, there are tools for creating 3D-images, and finished workpiece for creating Web graphics tools available for working with layers, various filters and effects that can optimize the picture is one of the web-formats, and much more .
    Description: Small size, nice appearance, intuitive interface, high speed, and wide array of textures, templates and effects, completely covering all the possible tasks for creating and editing graphics - all Ulead PhotoImpact.
    Ulead PhotoImpact offers you unlimited possibilities in creating and editing graphics. Ulead Photo Impact supports a wide variety of graphic formats. The most common is - bmp, cur, gif, ico, jpeg, pcx, png, psp, tga, tiff, wmf, psd. In addition, has its own format UFO. It is possible to batch convert files of one format to other file formats.
    %3cmageSupported file formats:
    BAY, BMP, CLP, CRW, CR2, CUR, DCR, DCS, DCX, DNG, EPS, FAX, FPX, GIF, ICO, IFF, IMG, JP2, JPC, JPG, MAC, MRW, MSP, NEF, ORF, PBM, PCD, PCT, PCX, PEF, PGM, PIC, PNG, PPM, PSD, PSP, PXR, RAF, RAS, RAW, SCI, SCT, SHG, SRF, SVG (output), TGA, TIF, UFO, UFP , WBMP, WMF, X3F
    ISO file installs Ulead PhotoImpact 12 SE v12.00.0508.00 (serialka already integrated) - tested / works
    %3cmage

Code:

http://www.wupload.com/file/172570241/Ulead.PhotoImpact.12.SE.v12.00.0508.00.part1.rar
    http://www.wupload.com/file/172570242/Ulead.PhotoImpact.12.SE.v12.00.0508.00.part2.rar
    http://www.wupload.com/file/172570243/Ulead.PhotoImpact.12.SE.v12.00.0508.00.part3.rar
    http://www.wupload.com/file/172570244/Ulead.PhotoImpact.12.SE.v12.00.0508.00.part4.rar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek
    DarkSkull tesekkur ederim babam benim eline koluna saglik guzel yapmissin yaff :))))) Blackstorm babacan bu programin 6.0 i lazım yahu :))

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Ana.. sosyalist bozkurtlar.. buduncular.. ıklığ çalar kımız içerim / ben kendimden geçerim

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BlackStorm
    BlackStorm's avatar
    Erkek

MADTAMER bunu yazdı:
    -----------------------------
    DarkSkull tesekkur ederim babam benim eline koluna saglik guzel yapmissin yaff :))))) Blackstorm babacan bu programin 6.0 i lazım yahu :))
    -----------------------------

Son sürüm daha iyidir herhalde diye düşünüp onu yollamıştım. :P

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek
    düşünmen yeter be babacan 6.0 daha kolay di bu yenilerden hic anlamiyorum yaf :)))

Toplam Hit: 2390 Toplam Mesaj: 9