Basit Bir Program Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Müridler dili c# java fln hiç fark etmez sadece şöle bir program lazım

mesela kullanıcı 3 e klavyeden bastığı zaman delay koyarak ( örn: 0.3 sn) w' ya bassın.

yani 3 e bastık 0.3 sn sonra w ya bassın.

nette key binding diye aradım ama çok karmaşık programlar çıktı karşıma

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

package macro;

import java.awt.event.KeyEvent;

import java.awt.event.KeyListener;

public class macro implements KeyListener {

@Override

public void keyPressed(KeyEvent e) {

if(e.getKeyCode()==KeyEvent.VK_3);

bu if' ten sonra ne yapmam lazım ? nası bir keyi 3 e bağlayacam ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

hocam keyboard hook atmayı biliyorsan onla yaparsın , olmadı GetAsyncKeyState ile tuş basıldı mı kontrol eder , Vb6 vb.net c# falan kullanıyorsan SendKeys metodu ile tuşu bastırırsın , eğer C için yapacaksan SendInput apisi var onu kullanabilirsin. tablette kod yazamıyorum klavyesi yok bu metodlarla yapabilirsin zaten

KizilS tarafından 05/May/15 18:21 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Kizilgun bunu yazdı

hocam keyboard hook atmayı biliyorsan onla yaparsın , olmadı GetAsyncKeyState ile tuş basıldı mı kontrol eder , Vb6 vb.net c# falan kullanıyorsan SendKeys metodu ile tuşu bastırırsın , eğer C için yapacaksan SendInput apisi var onu kullanabilirsin. tablette kod yazamıyorum klavyesi yok bu metodlarla yapabilirsin zaten

hocam işin olmadıgı bi zaman yapabilir misin ? her ortamda çalışabilen.yani açık bıraktıgım sürece çalışsın txt yazarken chromdayken fln gibi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    Ekerci bunu yazdı
    Kizilgun bunu yazdı

hocam işin olmadıgı bi zaman yapabilir misin ? her ortamda çalışabilen.yani açık bıraktıgım sürece çalışsın txt yazarken chromdayken fln gibi.

söz veremem hocam 2-3 aydır kod yazmıyorum belki bir daha hiç yazmam kafam rahat kusura bakma

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

oyun botu mu ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    erc bunu yazdı

oyun botu mu ?

eet hocam bunu yapacak bi programda olur

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

autohotkey dene ben minecraftta auto click yapıyordum madende falan.

İmza...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    pSkpt bunu yazdı

autohotkey dene ben minecraftta auto click yapıyordum madende falan.

bu dediğimi nası yapabilirim bu programla ?

edit: hiçbişi anlamadım hocam.kendi içinde ayrı bir dili var bu dili öğrenmek lazım yapmak için...

Ekerci tarafından 05/May/15 19:11 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 922 Toplam Mesaj: 9