Basit Bir Program Lazım
-
Arkadaşlar iş yerinde bir kaç belgemin açılmaması lazım bunun içinde belgemin olduğu dosyaya girilmek istediğin de hata vermesi gerekiyor. Böyle basit bir programı yapabilecek arkadas varmı?
Hata Mesajı: Kullanmaya çalıştığınız program virüs tarayıcınız tarafından silinecektir. gibi bir hata mesajı olursa sevinirim. Biraz yaratıcılıkla daha farklı mesajlar ekleyebılırsınız
-
uzanısını deiştir . mesela dosya.gif ise dosya.tc yap yada kafana gore bisiler deiştir kendi kafana gore uzantısını degiştir.
-
voodoo bunu yazdı:
-----------------------------
uzanısını deiştir . mesela dosya.gif ise dosya.tc yap yada kafana gore bisiler deiştir kendi kafana gore uzantısını degiştir.
-----------------------------Uzantısını değiştirsem bile dosyayı açacak kişiler az çok bilgisayar bilen insanlar yani dosysau zantısının hata verdiğini anlarlar benim amacım belgenin olduğu dosyanın açılmaması
-
kardeş dosyaları sifrele +gizle oda olmassa uzantı degiştir gizle yerini degiştir mesela voodoo klasorunu system32 klasorune at gizle orda kalsın lazım oldumu alır bakarsın doya doya ama yok oda olmaz dersen dosya sifrele programları var onları inceleyebilirsin.
-
Kardeş soyle anlatıyım asıl amac dosyayı gızlemek deıl gızlemek ıstesem flash cd ye atarım. Amaç dosyanın pc de olması amabirinin açmaya çalıştıgında hatayla karsılasması.... Borland la yada C+ la yapılabılecek bır program ama yapamıyorum. C de siyah ekran acılsada yeter sadece ha versin yetr
-
clogu bunu yazdı:
-----------------------------
Kardeş soyle anlatıyım asıl amac dosyayı gızlemek deıl gızlemek ıstesem flash cd ye atarım. Amaç dosyanın pc de olması amabirinin açmaya çalıştıgında hatayla karsılasması.... Borland la yada C+ la yapılabılecek bır program ama yapamıyorum. C de siyah ekran acılsada yeter sadece ha versin yetr
-----------------------------lan dou folderlock war.kopyalamayda izin wermiyo hatta sildirmiyoda xD sistem hatası weriyo acmak istediginde.programın exe. sini kaybet ortalıktan çakmazlar.
-
ehu ehu folder Lock diye bir program vardı mantığı ise şifrelediği klasörün uzantısını .lnk yapması ve kısa yol olarak belgelerimi göstermesiydi. onun acayip bir kodu vardı örnek şöyle : 2154sd4c4ds8ff4c5s4d4c1.lnk böyle yaptığın zaman klasör içine girilmiyor o zımbırtı neyin kısayoluysa onun içine giriyordu. açmak içinde winrar kullanıyorsun içine girebiliyorsun. Bunu askerdeyken çözmüştüm.
-
pc security adlı programla diledigin dosyaya şifre koyabilirsin..ya da şifre koymadan direk hata mesajı gösterebilirsinn..ister hdd yi ister klasörü ister belgeyi herşeyi şifreleyebilirsin..hata mesajı verdirtebilirsinn