Basit Php Kişisel Script İstek
-
sa müridler basit bir php scripte ihtiyacım war, localhost da calısacak , ve cpaneli olmayan bir servera yükleyecegim denemek için.. buda demek oluyor ki sql baglantısı ayarı falan yapamam. zaten bilmiyorum da . direkt atınca calısan bir sisteme ihtiyacım war acil..
kişisel birşey olacak. -
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------
sa müridler basit bir php scripte ihtiyacım war, localhost da calısacak , ve cpaneli olmayan bir servera yükleyecegim denemek için.. buda demek oluyor ki sql baglantısı ayarı falan yapamam. zaten bilmiyorum da . direkt atınca calısan bir sisteme ihtiyacım war acil..
kişisel birşey olacak.
-----------------------------hocam localhostun da phpmyadmin paneli filan var
db yi yükleyebilirsin istediğin gibi.
-
myblackworldweb bunu yazdı:
ByMusty bunu yazdı:
kişisel birşey olacak.
-----------------------------hocam localhostun da phpmyadmin paneli filan var
db yi yükleyebilirsin istediğin gibi.
-----------------------------windows 7 wamp server çalışmadı :(
-
Hocam phpmyadmin yok veya çalışmıyor ise script ihtiyacını karşılamayacaktır çünkü scriptte girdiğin her veri(yazı vb.) , phpmyadmin'deki tablolar içine kaydedilir.
-
ByMusty bunu yazdı:
kişisel birşey olacak.
-----------------------------Musti, apachefriends.org'a gir, xampp for windows'u indir, bırak wampı
easy php'yi bilmem neyi.
tomcattan tut, mysql'e, ftp server'dan, mail server'a, şifre korumalı dizinlerden, istatistik zımbırtısına kadar ne ararsan var, yeni bir php sürümü çıktığında, indir zipli dosyayı, al içerisinden birkaç dosyayı, kopyala xampp-php dizinine, çalıştır xampp'ı, al sana yeni php sürümlü server..
not: xampp'ı kurarken, install xxx as a service kısımlarını işaretleme, sadece işin olduğunda, masaüstünden başlatırsın
-
cankirca bunu yazdı:
ByMusty bunu yazdı:
kişisel birşey olacak.
-----------------------------Musti, apachefriends.org'a gir, xampp for windows'u indir, bırak wampı
easy php'yi bilmem neyi.
tomcattan tut, mysql'e, ftp server'dan, mail server'a, şifre korumalı dizinlerden, istatistik zımbırtısına kadar ne ararsan var, yeni bir php sürümü çıktığında, indir zipli dosyayı, al içerisinden birkaç dosyayı, kopyala xampp-php dizinine, çalıştır xampp'ı, al sana yeni php sürümlü server..
not: xampp'ı kurarken, install xxx as a service kısımlarını işaretleme, sadece işin olduğunda, masaüstünden başlatırsın
-----------------------------eywallah can bey :) ;
Bakalım neler olacak. -
- da şu script işini bi halletsek :)