Basit Tinymyce Editörü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    Basit tinymyce editörü arıyorum araştırdım ama hep gelişmiş olanı var çok teferruatlı ben basit olanını kullanmak istiyorum az seçenekli olanını ama bulamadım varsa paylaşırmısınız

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    Tinmyce dışındada bi editör olur

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    tinymce editörde advanced yazan editör modu kısmını "simple" yaparsın. tbtnin şu anki basit metin editörü gibi olur :) biraz daha detaylı olsun dersen advanced yaparsın. 4 satır tool var. istemediklerini silersin.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

ben openwysiwyg kullanıyorum çok basit ve tek js dosyası =)

burdada anlatımı var

http://www.catycat.net/openwysiwyg-kurulumu-kullanimi

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek
    tinymce iyidir, tum plugin ve menulerle kullanma sende, kendine gore ayarlayabilirsin.

The king is bleeding.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Fikret bunu yazdı:
    -----------------------------
    tinymce editörde advanced yazan editör modu kısmını "simple" yaparsın. tbtnin şu anki basit metin editörü gibi olur :) biraz daha detaylı olsun dersen advanced yaparsın. 4 satır tool var. istemediklerini silersin.
    -----------------------------

Sağol işte bunu arıyordum.Diğer yazan arkadaşlarada teşekkürler.

Toplam Hit: 1081 Toplam Mesaj: 6