folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Başka Adsl Kullanıcısı Üzerinden İnternete Girmek?

Başka Adsl Kullanıcısı Üzerinden İnternete Girmek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tudRoY
    tudRoY's avatar
    Erkek

Bende bi arkadaşımın ttnet kullanıcı adı şifresi var. bunun üzerinden internete girebilir miyim. onunki kotasız. ama ben yüklediğimde o ayarları yanlış şifre filan diyo..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

benim bildiğim bu olayı kapattı ttnet yani abc@ttnet x telefonuna aitse y telefonundan gelen adsl ile giremiyorsun diye biliyorum.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

o evin ev tel hattına bağlı bi modeme bağlı ağdan olursa girebilirsin ki eminim olmaz ..kasma yani sen boş yere

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

eskiden oluyordu ne güzel :) kotalı bağlantı varken kotasız cafenin şifresiyle gece saat 1 de giriyordum sabah 7 - 8 e kadar.. ohh süper :) sonra kaldırdılar bu olayı kötü oldu :Pp

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

O eskiden di. Şimdi girmeye çalıştığın zaman ikinizin de hattı kilitleniyor. Hat sahibi arıyor, arıza kaydı açılıyor, ancak o şekilde tekrar girebiliyorsun. Böyle bir işe kalkışma, hazır elindeki hattanda olursun bir süreliğine...

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tudRoY
    tudRoY's avatar
    Erkek

saolun. bu telekom da alt yapıyı geliştirceğine adam gibi bu işlere para yatırıyo yaaw :D

Toplam Hit: 1722 Toplam Mesaj: 6