Başka Bilgisayarın Dll Dosyalarını Kopyalasam ?
-
Arkadaslar kdcom.dll
hal.dll dosyaları eksık oldugu ıcın wındowsun acılmıyor.
dll-files.com dan ındırdım system 32 e attım
Fakat baska dosyalarda eksık olabılır .
Bunları ogrenebılmek ıcın konu acmıstım fakat
Silen admın google yaz amk tarzında bı cevap vermıs .
Hangı dosyaların eksık oldugunu bulamıyorum.
Bu nedenle calısır durumdakı aynı sp lı baska bır wındowstakı system 32 de kı exe ve dll dosyalarını kendı wındowsum a kopyalasam calısırmı?
Sorun yaşar mıyım _?
-
windows cd'sini tak komut satırına geçip sfc/ scannow yaz onarmaya başlayacaktır eksik dosyaları kopyalayacaktır.
-
dvd rom surucum omuyornceden calısıyordu fakat bılgısayar maalesef gormuyor hocam ya :S
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar kdcom.dll
hal.dll dosyaları eksık oldugu ıcın wındowsun acılmıyor.
dll-files.com dan ındırdım system 32 e attım
Fakat baska dosyalarda eksık olabılır .
Bunları ogrenebılmek ıcın konu acmıstım fakat
Silen admın google yaz amk tarzında bı cevap vermıs .
Hangı dosyaların eksık oldugunu bulamıyorum.
Bu nedenle calısır durumdakı aynı sp lı baska bır wındowstakı system 32 de kı exe ve dll dosyalarını kendı wındowsum a kopyalasam calısırmı?
Sorun yaşar mıyım _?
Hacı mantık kuramadım delirdim burda.. Windowsum açılmıyor diyorsun dll dosyalarını kopyalayıp atsam mı diyorsun ?
Notorious dediğini yap.. Görmüyorsada bios'a girip bak.. IDE se kontrol et SATA ise SATAyı kontrol et. -
harddıskı baska aeri ama patladı makınaya takıp yaptım dll leri ama patladı gene de servıs e goturmustum makınayı board statık yuklenmıstı tinerlettım gerı zekalılar ters takmıs dvd rom baglantı kablosunu duzelttım sımdı c e format atıyorum .
Baska pc den yazıyorum kafan karısmasın kardesım :)
-
matematik1 bunu yazdı:
harddıskı baska aeri ama patladı makınaya takıp yaptım dll leri ama patladı gene de servıs e goturmustum makınayı board statık yuklenmıstı tinerlettım gerı zekalılar ters takmıs dvd rom baglantı kablosunu duzelttım sımdı c e format atıyorum .
Şöylede yapabilirsin o windowsun çöktüğü HDD yi sök şu an kullandığın pc ye bağla.. Sonra göründüğü zaman çıkar F G sürücüleri diye veya C D işte gir birine işletim sistemi neredeyse kopyaladığın dll'leri oraya fırlat sonra hdd ni tak kendi pcne gir mozillayı aç www.tahribat.com yazıp dal konuya başardım ! :) Yaz..Bilelim -
Daniel-Koo bunu yazdı:
matematik1 bunu yazdı:
Şöylede yapabilirsin o windowsun çöktüğü HDD yi sök şu an kullandığın pc ye bağla.. Sonra göründüğü zaman çıkar F G sürücüleri diye veya C D işte gir birine işletim sistemi neredeyse kopyaladığın dll'leri oraya fırlat sonra hdd ni tak kendi pcne gir mozillayı aç www.tahribat.com yazıp dal konuya başardım ! :) Yaz..Bilelim
HDD saglam calısıyor c de calısıyor chkdsk te attım da wındows u ıle alakalı sımdı dvd rom olayınıda hallettım xp ı kuruyorum yenıdden -
matematik1 bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
matematik1 bunu yazdı:
Şöylede yapabilirsin o windowsun çöktüğü HDD yi sök şu an kullandığın pc ye bağla.. Sonra göründüğü zaman çıkar F G sürücüleri diye veya C D işte gir birine işletim sistemi neredeyse kopyaladığın dll'leri oraya fırlat sonra hdd ni tak kendi pcne gir mozillayı aç www.tahribat.com yazıp dal konuya başardım ! :) Yaz..Bilelim
HDD saglam calısıyor c de calısıyor chkdsk te attım da wındows u ıle alakalı sımdı dvd rom olayınıda hallettım xp ı kuruyorum yenıdden
-----------------------------tamam.
-
Edit konu sılınebılir