folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Başka Birine Ait Benim Adresimde Görünen Fatura Ödenmemesi

Başka Birine Ait Benim Adresimde Görünen Fatura Ödenmemesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Merhaba...

Kiralık bir evim var, daha önce ki ev arkadaşımla birlikte yaşarken evin adresine göstererek bir gsm şirketinden hesap açtırmış ve borcunu ödememiş. (Onuda arayıp ilettim ama çok sallamadı adam)

Ev arkadaşım yaklaşık 2 yıldır başka bir şehirde yaşıyor ve bildiğim kadarıyla ikametgahıda benim evim üzerinde değil. Ama bu gsm firması ihtarname ve benzeri uyarı zarflarını sürekli benim adresime gönderiyor.

(Benim bile ikametgahım o evde değil çünkü başka bir şehirde yaşıyorum sadece iş için gittiğimde kalıyorum o evde ama internet faturası vb birkaç fatura benim adıma.)

Müşteri hizmetlerini arıyarak durumu izah etmeye çalıştım, onlarda mail ile başka bir birimle görüşmemi istediler.
    Son gelen cevap aşağıdaki gibi:

053xxxxxxxxxx numaralı hattın irtibat bilgilerinden sizin adresinizi silebilmemiz için ilgili GSM numarasının, adresinizin yer aldığı imzalı dilekçenizle kimlik fotokopinizi ekli dosya halinde mstri.hiz@xxxxxx vs. adresimize iletebilir misiniz?

Benimle ilgisi olmayan ve ikametgahı bile orda olmayan birisinin adres bilgilerini sildirmek için kimlik fotokopimi ve dilekçe göndermek istemiyorum açıkcası.

Ben evde yokken evime haciz gelebilirmi yada bu olayların prosedürleri nedir ne değildir. Bilgilendirirseniz sevinirim sevgili muridler..

(Not: Son gelen zarfı açmadım ama dışarıdan numarası okunuyor ve epey daha önceden başka bir tanesini açıp gördüğüm için içeriğini az çok tahmin edebiliyorum. )

Toplam Hit: 769 Toplam Mesaj: 1