folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Başka Birinin Msn Listesi Nasıl Ele Geçiriliyordu?Yardımcı Olabilirmisiniz

Başka Birinin Msn Listesi Nasıl Ele Geçiriliyordu?Yardımcı Olabilirmisiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek
    arkadaşlar daha önceden çıkmıştı ama aramadan çıkmadı.yardımcı olursanız sevinirim.

You set up her pickle which you loved
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozerx
    ozerx's avatar
    Erkek
    bulan olursa bana da verebilirmi?
    craver_22@hotmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Alkan
    Alkan's avatar
    Erkek
    bak şimdi kıdimmm bi tane arama prg mı ındırıosun share adını unuttum sımdı bulursun sonra onunla .cct dıe arattırıosun cct msn deki kısı lıstelrının uzantısıdır sonra onları buluosun alıosun kendıne eklıosun ama bu yanlızca kısı lıstesı paylasıma acık olanlara oluyor tanıdıgın bırısının msn lıstesını sıfresını bılmeden gecırme ımkanın yok eger tanıdıgın kısının msn lıstesı paylasıma acısa zaten arattıgında oda cıkar ama onu aratıncada bınlerce cıkıo onun ıcınden ayıklıcanda uzun iş boşver yani

Http://www.Alkanzi.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek
    çok teşekkür ederim.açıklamaların için.ben bu tarikata bayılıyorum ya.teşekkürler

You set up her pickle which you loved
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Abi direk bi hedefinkini bulamazsin, ama bazi paylasim programlarinda salaklar ( yada dagitmak isteyenler ) msn listelerini paylasilan klasore koyuyor. Bu sekilde bi dunya maillist yapilabilir.. Ama istedigin birininkini elegecirmen icin msn de login olman lazim... Yani sifreyi bilmen, yada kurban msn de onlineken ( senin yaninda ) Contacts - Save Contact List yapman lazim..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lucas
    lucas's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=24690

Ekonomisi zayıf bir ulus, yoksulluktan ve düşkünlükten kurtulamaz; güçlü bir uygarlığa, kalkınma ve mutluluğa kavuşamaz; toplumsal ve siyasal yıkımlardan kaçamaz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/faqlist.asp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    hay a.k

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    :) zuhahahaha

Troubles'll come & they'll pass
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek

Arkadaşalr bu Bu paylaşım DAha Önce Verildimi Bilmiyorum Ben Gene Bir Vereyim Dedim.

Şİmdi Başkalarının Msn Adreslerini Bulmak İstiyorsanız Bearshare Veya LimeWire Kurun pc nize sonra arama yerine  .ctt   yazın ve aratın sonra  gelsin başka pc lerdeki kişi listeleri :D 

tekrardan belirtiyorum daha önce bööle bir bilgi verildiyse kusura bakmayın;)

Hadi Takas Edelim Bişeylerimizi, Sen Gülüşünü Ver Ben "ÖMRÜMÜ".... / "www.hassey.co.cc"
Toplam Hit: 1571 Toplam Mesaj: 10