Başka Formdan Crystal Report Parametre Gönderme
-
Merhaba Dostlar;
Yine bir sorunla karşılaştım ve yardımınızı rica ediyorum. Uygulamamda form üzerinde donanimid, tarih, marka, model şeklinde textbox ve comboboxlar var. Bunlara girdiğim veriyi databaseye kaydediyor ama ben girdiğim kaydı Crystal Reportta da göstermek istiyorum. Kod şu şekilde;
ReportDocument cryrpt = new ReportDocument();
SqlConnection con = new SqlConnection(".........;");
SqlDataAdapter sda = new SqlDataAdapter("select * from zimmet where teslimalan like '"+kullaniciadi+"'", con);
DataSet dst = new DataSet();
sda.Fill(dst, "zimmet");
cryrpt.Load(@"C:\Users\CNRL0713\Documents\Visual Studio 2013\Projects\Envanter\Donanım Envanter\CrystalReport1.rpt");
cryrpt.SetDataSource(dst);
crystalReportViewer1.RefreshReport();
crystalReportViewer1.ReportSource = cryrpt;
ama C.R yüklendiğinde bütün kayıtları getiriyor. Yardımcı olacak arkadaş olursa çok sevinirim.
-
report.SetParameterValue("parametreAdı", "parametreDegeri");
report.Prepare();
örneğin rapordaki parametrenin adı id_test olsun, değer olarak da 7 geçmek istiyorum, aşağıdaki kodu eklemem gerekiyor.report.SetParameterValue("id_test", 7);report.Prepare(); -
sLeymN bunu yazdı
report.SetParameterValue("parametreAdı", "parametreDegeri");
report.Prepare();
örneğin rapordaki parametrenin adı id_test olsun, değer olarak da 7 geçmek istiyorum, aşağıdaki kodu eklemem gerekiyor.report.SetParameterValue("id_test", 7);report.Prepare();.prepare için başka sınıf mı tanımlamam gerekiyor? Bende çıkmadı hocam?