Baska Serverda Olan Siteme Pislik Yapmam Gerek Ama Nasıl
-
müridler bir tane adama joomla ile site yapmıştım, çok az bir işi kalmıştı vaktim yoktu neyse anlaşamadık, işi bıraktım, parada almadım, yalnız yaptıgım siteyi silecem dedim zaten onlarda başkasına yaptıracaklar.Her neyse ben siteyi hosttan sildim, tabi önce işi bıraktıgımda onlara hosting şifrelerini vermiştim, neyse ben siteyi sildim, aradan bir kaç gün geçti bir baktım site baska bir serverda ve aynen benim yaptıgım gibi duruyor, şimdi bu sitenin kontrol panel şifreleri hala bende var, siteyi yine silsem yedekleri vardır yine yüklerler, bu tasıdıkları hostun şifreleri yok, ben ne yapabilirimde bu siteyi ilelebet silebirilim, aklıma silme haricinde baska işlemler geliyor , bu herfileri ad ult bir kelimede seo yapacam görecekler günlerini, ama bu işlemlere gerek kalmadan ne yapabilirim, tamamen silmemin şansı yok galiba, bilmiyorum belki bir bilen vardır? sizden fikir vermenizi istiyorum
-
Adamlarda yedek olduktan sonra sil babam sil adamlar yeniden açacaklardır
-
joomla sitelerinin bi açığı vardı ama aklıma gelmiyo şimdi :/
-
yedegi almıs pustlar halbuki anlamazlardı, vitale söylemişler onlar tasımız aq :S
-
eğer admin panele girebiliyosan iframe virüsü bulaştır uzun süre kaldıralazlar sanmıyorum ki google webmaster tool bilsinler :)