Baska Sitelerden Alinan Flash Lar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine58
    bortecine58's avatar
    Erkek
    Arkadaslar Baska sitelerden indirdigimiz flaslari degistirme imkanimiz varmi yazilarini veya flas in icinde ki linki nasil degistirebiliriz bende macromedia flash MX var bununla mümkün mü eger oluyorsa veya hangi programla yapilabilir yardimlarinizi bekliyorum.

Türk"e Kefen Bicenin Ölümü Korkunc Olur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkboy83
    turkboy83's avatar
    Erkek

evet mümkün

macromedia ile değiştirebilirisin ama çok zahmetlidir profesyoneller için bile çok yorucu bi iştir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dixon
    Dixon's avatar
    Erkek

Arkadas galiba giris animasyonlari gibi animasyonlari degistirebilirmisin diye sormus... yani swf dosyalarini editlemeyi soruyo. bu cok zor ve cok zahmetli bir is.. bunun icin yapilmis decompiler lar var..

http://www.templateci.com/forum

buraya bi goz at bu konuyla ilgili bisiler bulursun...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flawless_victory
    flawless_victory's avatar
    Erkek
    mrb size templateler üzerinde deisiklik nasıl yapılabilir bunu sölemek istiorum fakat bunu yapabilmek icin cok derin bir flash weya swish bilgisi gerekio fakat bunu ögrenmek de kolay deil ama ben yine de söli msl www.dynamicfactory.com adlı sitede free templateler var bunlardan birkac tanesini indir daha sonra bunu flash ta ac ve historysine bak baya uzun bir sey görünecek sakın sadec yazıyı deistirip birakma cünkü action ları hic olmaz gerci bu anlatım biraz fazla cocuksu olacak ama neyse bu arada bu sitedeki paralı olanları indirip onlarda deisiklik yapmaya calısırsan cok yanilırsin cünkü bunlar import edilmis ve protected olarak hazırlanmıs templatelerdir zaten onlar üstünde hicbir deisiklik yapamassın ama netscape le fln onları kaydedip nasıl yapılmıs ide inceleyebilirsin neyse biz konumuza dönelim historydeki kayıtları teker teker ac ve nasıl birsey yapmayı planlıyorsan onları gerceklestir daha sonra hersey, kontrol et bu arada actionlarla ugrasma biraz sorun yasarsın ama yinede ugrasmanı tavsiye ederim cünkü ögrenmene yardım eder son olark import yap ve flashın elinde

CODER
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    labrosit
    labrosit's avatar
    Erkek

arkadaşım sothink swf quicker www.sothink.com download

her ne kadar gerçek olsakta bu diyarda unutmayalım ki meşruyuz diğer diyarda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UndeaD
    UndeaD's avatar
    Erkek

80 $ :) işe yarıyor büyük ihtimalle bende başka vardı o tamamne çeeviriyiorduda kaybettim :) bulamadım hdd de

Neyse Geçelim Download a

DownloaD 1

DownloaD 2

Bırak Şimdi imzayı :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    arkadaşlar peki baska sitelerden nasıl indirioz onları?

NesTo | same shit diffirent asshole
Toplam Hit: 2305 Toplam Mesaj: 7