folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Başkasının Bilgisayarına Girmek...!

Başkasının Bilgisayarına Girmek...!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bana başkalarının bilgisayarına girmek için hangi programı öneriyosunuz?

eskiden subseven'ı falan kullanırdık ama şimdi onlarda tarihe karıştı başkasınını bilgisayarına girmekte kullanılan en etkili program hangisidir? ve program anlatımını hangi sitede bulabilirim? lütfen çok acil yardımınızı bekliyorum..!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeuS
    ZeuS's avatar
    Erkek

Ben bi yol onereyim sana kardes

BaskasininBilgisayari Yaz Turkcell 3022 ye gonder.

Sanaa bi mesaj gelecek onu EVET diyerek kabul et sonra Cebin baskalarinin bilgisayarina girsin ..

Egerki SubSeven a artik eskidi diyorsan ben sana bisi demem sana Ip adresimi werim FireWall kapatiim Birde acik portlarimi werim sen zahmete girme direk benlen ugras :)

Sevgilerimle

Turksun Sen Turk Gibi Davran ey Gafil..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

ZeuS ben şimdi burda adam gibi bi soru sordum millete ve adam gibi bi cevap bekliyorum tabi adam olana!!

şimdi sen kalkmışsın dansöz gibi kıvırttırıp duruyosun be gerizekalı herif eğer subseven eskimediyse o zaman anlat bana adam gibi nasıl girebilirim başkalarınıı bilgisayarına subseven ile eğer o program artık kullanılmıyosa bana başka bi program öner ve anlatımını nerden bulabilirim lütfen yardım edin!! 

ben çok basit bi soru soruyorum ? ama ZeuS kardeş sen ne diyosun.
    BEN DİYORUM ANKARA SEN DİYOSUN GÖTÜMKARA!!!!!!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    PacoRabanne bunu yazdı:

ZeuS ben şimdi burda adam gibi bi soru sordum millete ve adam gibi bi cevap bekliyorum tabi adam olana!!

şimdi sen kalkmışsın dansöz gibi kıvırttırıp duruyosun be gerizekalı herif eğer subseven eskimediyse o zaman anlat bana adam gibi nasıl girebilirim başkalarınıı bilgisayarına subseven ile eğer o program artık kullanılmıyosa bana başka bi program öner ve anlatımını nerden bulabilirim lütfen yardım edin!! 

haklısın kareşim bu forum maalesef hep böyle :(

eğer böyle sorular soracaksan başka forumlara soracan.bu forum böyle sorular için değil herkes

birbirinin zıttı..

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KHarOn
    KHarOn's avatar
    Erkek
    NoName bunu yazdı:

PacoRabanne bunu yazdı:

haklısın kareşim bu forum maalesef hep böyle :(

eğer böyle sorular soracaksan başka forumlara soracan.bu forum böyle sorular için değil herkes

birbirinin zıttı..

bi kişi yüzünden bütün foruma çamur ATMA!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar neyse konuyu saptırmayalım lütfen sizden yardım bekliyorum......!!!!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

Ya diyorsun ki adamın pcsine giricem.Sonra gelde dalga geçme.Sen ne istiyorsun?Adamın pcye girip herşeyi yapan programmı yok öyle bir yöntem-program.Ne istediğiniz söyle ona göre yardımcı oluruz.

Ayrıca burada hep dalga geçiliyor diyen arkadaşım.Adamlar internet kafe nasıl hacklenir diyor bide yetmezmiş gibi worms,trojanvs.. bölümüne açıyor bunun gibi çok örnek var 2dk baksam 50 örnek bulurum gelde dalga geçme.

hoca haklisin ya bu çöp kutusunu oturup okusaniz gülmekten geberirsiniz ya

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coercive_Hacker
    Coercive_Hacker's avatar
    Erkek
    Bak Türkojan 2.0 die bişi çıktı onu yükle tam olarak bende anlamadım anlarsan banada anlat www.cigicigi.com da bulabilirsin Türkojan 2.0 ' ı ok

TeKbiRdeN AnLaMAyaNıN CeZaSı HaCkTıR.
Toplam Hit: 5363 Toplam Mesaj: 8