Başkasının Bilgisayarına Sızın Flash Lı Anlatım (ESSENTIAL NET TOOLS3)
-
http://img286.imageshack.us/img286/7898/essnettools5af.gif
Arkadaşlar program sayesinde ip adresini bildiğiniz yada bilmediğiniz bir bilgisayara girebilirsiniz. Yanlız o bilgisayarların paylaşımı açık olmalı.
Programın işleyişi şu şekilde ilerliyor.
Aynı internet cafedeki bir bilgisayara ağdan bağlanmak gibi. Nasıl ağdaki bir bilgisayara paylaşımı açıksa giriyorsanız bundada başka bir bilgisayara ancak paylaşımı açıksa girersiniz ve istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz.
Programın kullanımı Ekte bulunan Flash Animasyonuyla anlatılmıştır.
Dikkat : Verilen bilgiler eğitim amaçlıdır.
http://rapidshare.de/files/26492155/Essential.rar.html -
Fosilleşmiş yöntemlerle artık bir şey yapılmaz. O verdiğin 1998 senesinde işe yarıyordu ki win9x sistemlerde geçerli idi..
-
Fosilleşmiş olabilir ama bir yerden başlamak isteyenlere bir faydası olur diye verdim .
Sen güncel versiyonları verirsen eminim arkadaşlarda bende çok memnun olurum ...
Sevgiler.. -
Nt sistemlerde bu açık kapatıldı. Kısaca win98 kullanan sistem olmadığı için bir işe yaramıyor. Güncel sürümü yoktur sanırım en azından ben bilmiyorum :)
-
herseysanal paylaşım için saol kardeşim eyw
-
bilgisayarı görebilio bununla ilgili bi video çekip bi siteye koymustum..ama gercekten çok zor çünkü bilgisayarlarda şifre olursa sızamazsın...daha önceden karsı pc ye bi dosya yolluosun iserseniz buraya koyarım karsı tarafın bilgisyarını paylasıma açar ve istediğiniz dosyayı alırsınız
-
Bende bunla başlamıştım ama bana faydası 0 oldu. Çünkü hiçbir öğretici yanı yok. Ayrıca isko hala bunu kullanıyor heralde. Geçen sitesinede anlatımını gördüm çok güldüm :P
-
YA bu prog. yalan bea ben 2 saat teker teker denedim hiç bi pc ye giremedi...Siz benim telnet prog. kullanın.Harbiden isteyen varsa yayınlayım.
-
ya harbiden eskiden kullanıyoduk da biraz önce açtım ben de hala var bu program bi ip taraması yaptım sonra rasgele birine açtım bilgisayarı hemen de daldım içeri
beyan filan diye dosyalar vardı adama uyarı yazayım diye bi açtım biri benden önce zaten uyarıyı yazmış o an için çok komikti. ben de bi reklam yazısı çaktım :D
neyse bu başlık benim eski günleri tekrarda hatırlattı ping vs
teşekkürler konuyu açan arkadaşım
Toplam Hit: 1258 Toplam Mesaj: 9