folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Başkent Doğalgazın (Eski Ego) Yaptığı Saçmalık, Aptal Yerine Koyma Hakkında Bilgilendirme

Başkent Doğalgazın (Eski Ego) Yaptığı Saçmalık, Aptal Yerine Koyma Hakkında Bilgilendirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar son sigara, yakıt şu bu zammını herkes hatırlıyordur sanırım. O zamlar yapıldığı zaman ankarada gaz satışları etkilenmemişti. Şu an bir özelleştirme sürecindeler.. bu yüzden mi bilemiyorum. İhale tarihinin açıklanması ile birlikte tvlerde zam gelme olasılığı üzerinde duruldu. ve millet gaz almaya hücum ettirildi. Niketim 1 ocaktan geçerli olacak yaklaşık %9 - %11 arası zamdan etkilenmemek için herkes kendi cebine göre büyük miktarlarda gaz almaya çalıştı.. kuyruklar uzadı.. uzadı..

Başkent doğalgaz ne yaptı peki? doğalgaz satış sisteminde yaptığı (geçiçi) değişiklikle birlikte resmen milletle dalga geçti.. Ne yaptılar biliyormusunuz?

-Gaz alımına (50 ytl) limit  getirdiler!

Mesela Ahmet amca(ları)mız zamsız gaz almak için sağdan soldan para bulup kuyruğa giriyor. 250 liralık alacağını söylüyor. Veznedar ne yapsın.. sistemi değiştirmiş adamlar.. Sadece 50 liralık satış yapıldığını sistemin 50.01 bile satmadığını söylüyor.. ve ahmet amca(lar) zamlı tarifeden gaz almaya mahkum ediliyor..

Şuan metreküpü kdv dahil; 63 YKR

Bilginize..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

ben böle sistemin ve böle yöneticilerin taaa amk

ama bizim halkımız buna mütehak , başka bişey demiyorum 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

foxxxly müstehak kelimesini yerinde  kullandığın için tebrik ediyorum seni :D ekseriyetle hak etmek ile müstehak olmak karıştırılır...

konuya gelecek olursak halka hizmet hakka hizmettir anlayışından eser yok "gibi" bizim idarecilerimizde  

Bu niymiş la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------

ben böle sistemin ve böle yöneticilerin taaa amk

ama bizim halkımız buna mütehak , başka bişey demiyorum 

-----------------------------
    son cumlene tamamen katılıorum hocam!!

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    baktılar iş basına yansıdı şu oldu bu oldu.. limiti 75 e çıkardılar.. zamdan sonra limitin serbest bırakılacığına adım gibi eminim!..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

melih abim isini bilir.  bunu hep yapiyor

kesik sulari icin ayagini legene sokup banyo yaptigini soyleyen, su israfini onlemek icin hadi sehir disina sittirin gidin diyen, baraj veya altyapi yapmak yerine park bahce yapan, ogluna hediye edilen villayi aciklarken bile "sanane ulan" diyebilen vs vs vs

mustaak mustaak 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Valla melih başkana oy verenler hep pişman, akpninde seçimde melihi afaroz edeceği konuşuluyor.. ee haksızda değiller..

Koskoca başkent yazın susuz, kışın gazsız.. vay amk :S

Toplam Hit: 2203 Toplam Mesaj: 7