Baski Devre İsi İle Ugrasanlar.[PCB]
-
Merhabalar disaridan birilerine yaptiriyorum normaldede tahribattan birileri varsa onlar kazansin diye dusundum. Cift tarafli baski devre cizimi ve uretimi yapan muridler varmi acaba ?
-
Kendin yapmayı denesene çok basit yapması.10dk da çıkartırsın
-
Onun işi başından aşkın. :))
-
adamın kafasını kaşıyacak vakti yok :)
oturup çift taraflı pcb mi bassın çizsin çıkarsın.
up olsun buda.
-
BarisYigit bunu yazdı
adamın kafasını kaşıyacak vakti yok :)
oturup çift taraflı pcb mi bassın çizsin çıkarsın.
up olsun buda.
sana soyledigimi dusun bu arada server tarafi ile ilgili problem yasarsan ben zamaninda yapmistim c# da o projeyi sana atarim. WCF'in guzellikleri iste :) aradaki veride sifreli gidip geliyordu.
-
ben yapabilirim hoca, istersen önceki tasarımlarımı, bastıklarımı filan da gönderebilirim ama tam olarak istediğin devreden biraz bahsetmen lazım
-
pozitif 20 ile pratik bi şekilde yapılabilir aslında da şuan için elimde pozitif 20 için ışık kaynağı yok aga...ki varsayalım oldu kartların üzerindeki yeşil boya olayını yapamayabiliriz...sıkıntı orda...artı çift taraflı plaket için delik içi kaplama gerekir oda şuan amatör birinin evinde yapabileceği bir teknoloji değil...benden abi kardeş tavsiyesi aga çalıştığın firma ile devam et...
-
Valla Ben Yapardım ama Teknik Hazırlığım Şu An yok... İlerde Belki Olur Kısmet.. Düşünceli Davranışın için Tebrikler.. İşte Müritcandır Bu Arkadaş.