Baskın Karabasan Filmi Hk.(Spoiler İçerir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Türk yapımlarından hiç umudum yok ama tekrardan yine bir şans verelim dedik Türk film sektörüne ve gittik. 

Filmde son derece vahşilik ve CİNSELLİK vardı. Büyük harflerle bilerek yazıyorum :D Bence bu yönetmen küçükken cinsel istismara maruz kalmış o yüzden içindekileri yansıtmış. Filmde anlayamadığım beyin yakan bir çok yer, twist var. İşte bu yüzden bu konuuyu açıyorum.

1)Filmin başındaki çocuk kimdi neydi? Ona uzanan yaratık eli falan ne ayaktı? Ki içeriki odada ailesi sevişiyo kapıyı açmıyorlar falan.

2)Filmin içinde genç çocuk ile ona bakan adam sürekli farklı bir boyuta gidiyor orada konuşuyor.. orası nasıl bir yer rüya mı diyeceğim ama en sonunda oraya yine gidiyorlar adamın kafasından anahtarı çıkartıp şeytana geçiriyor ve öldürüyor.

3)Yavuz denilen adamı şeytan alıyor önce gözüne bıçak saplıyor sonra zombi ile s..tiriyor. Arkadaş bu nasıl bir sahne :D Ordaki amacı anlayan var mı?

4)Film ilk başta kaza yapıyor sonra kime çarptığını bulamıyorlar. Filmin en sonundada tek kurtulan genç çocuğa bir araba çarpıyor. Resmen sonsuz döngüye giriyor nasıl oldu bu?

Sizde aklınıza gelen soruları yazabilirsiniz. Ne düşünüyorsanız.. Ben pek bir şey anlamadım çoğu şey havada kaldı sanki?

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

izleyen olduysa. bir kere up olsun :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
Toplam Hit: 723 Toplam Mesaj: 2
baskın karabasan