Başlangıç İçin Electro Gitar Önerisi
-
Merhabalar
Milyon yıl önce klasik ve akustik gitar çalmışlığım var. Hevesimi alınca bırakmıştım. şimdi seneler sonra birde elektro gitar alıp kurcalim diyorum ama kararsız kaldım. Cort x2 ,İbanez grg170dx veya jay turser jt 220 arasında. Çok hardcore müzikler çalmayacağım + guitar rig ile çalmayı planladığım için biraz daha geniş tonlarda bişi olursa daha iiy olabilir. Her nekadar perdelerde parmak egzersizi ile geçicegi için ilk aşamalar yinede kalitesiz bişi almak istemiyorum. Hatta 2. el de olabilir.
+ pc ye bağlayacağım için ses kartıda önerebilirsiniz. zamanında maudio nun bir ürününü kullanmıştım.focusrite scarlet flaan da var ne alsam bilmiyorum .
genel olarak 0 dan elektroya başlicak biri için önerilere açığım .
FCN tarafından 23/Eyl/19 15:19 tarihinde düzenlenmiştir -
O degil de ukulele alsana cok eglenceli :D biz kalimba ukulele cajon conga maraca takiliyoruz cok keyifli oluyor bi dusun derim eve de cok uygun
-
1.90 boy, 100 kusür kilo adamın elinde ukelele bir garip durabilir :D
-
X2 le başlamııştım sonra ilgiler başka yönlere kaydı , mey , harmonica klarnet biraz .devam ettim . Yani çok para gsrcama ilgin geçecek . X2 güzel sçim önemli nokta kaliteli tel. Şimdi kenwrda param olsa şan eğitimi alırdım.
Zateb ilgin geçmezse yıldız olursun .
-
FCN bunu yazdı
1.90 boy, 100 kusür kilo adamın elinde ukelele bir garip durabilir :D
190 boy 90+ kilo adamin elinde cok tatli durduguna garanti verebilirim bence uc bes kiloyla bir sey degismez (((:
-
Bende X2 var guzel gitar ama agir geldi bana, gerci daha 1 ay oldu calmaya baslayali...
-
Bende Gibson var, çok iyi çalarım. Ama tavsiye etmiyorum.
Şaka le şaka hayatımda elime müzik cihazı almışlığım yok. Ama Mark knophler hayranıyım.
Brother in arms, ve Sultan of swing parçalarını duyduğumda Tanrım bana öyle bir yetenek ver ki şu parçaları çalabileyim dedim ama kabul olmadı tabi.
Elektro gitara giden yolda ilk aşama nedir.?
-
170dx