Baslangic Seviyesinde Video Duzenleme Egitimi Hak
-
Selamlar,
Hangi video duzenleme yazilimini neden kullaniyorsunuz?
Bilgisayar uzerinden videolari (mac veya windows tercihen mac)
-kesip
-duzenleme,
-gecisler ekleme
-genel sansurler
-ses ekleme,silme
-Youtube icerik uretmek icin video uretimi
olusturma gibi konulari ogrenebilecegim,ilerleyebilecegim bir yazilim ve sete ihtiyacim var
internette arastirdigimda adobe premier pro oneriliyor.
Onerdiginiz yazilim set ve playlist var midir daha onceden kullanip begendiginiz ? birde buna sarayim istiyorum.(baslangic seviyesi)
Premier pro mu yoksa digerleri mi?
kind regards. -
Premier pro kolay hızlı öğreniliyor
-
Bu benim uzmanlık alanımlarımdan biri oldu sayılır =)
Bu tip şeylerde endüstri standardı neyse onu öğrenirim hep. Şu an adobe premiere gayet iyi.
Öğrenmek için video üretmeye başlaman gerekiyor. Program oldukça kapsamlı onun için yapacağın işe göre toolbarları değiştirmeyi öğrenmen lazım. mesela ses editliyceksen ekrana ses ile ilgili şeylerin gelmesi lazım yoksa bulamazsın.
Video keseceksen assebmly toolbarına geçmen lazım orada jilet ikonuyla kesiyorsun.
Başlangıç için bunlarla bir video yap sonradan zaten eksiklerini farkedip araştırdıkça bulursun. Ses eklerken konuşma mı , efektmi, arkaplan müziği mi bunları işaretlemen çok önemli yoksa birbirine girer.
-
Bu yazdığın işleri hemen hemen bütün video kurgu programlarıyla yapabilirsin. Sadece şu farkla ki bazı kurgu programlarında çok daha güzel efektler, seçenekler varken bir diğerinde daha azdır. Ayrıca şu an sana lazım olmayan ama ilerde lazım olacak başka özellikler de kullanmak istiyorsan ona göre biraz daha kapsamlı bir edit programı seçimi yapmalısın.
"Ben sadece yazdıklarımı yapacam" dersen genelde haber kurguda kullanılan ve sade bir kullanım şekli olan Edius'a bakabilirsin. Ama benim tavsiyem After Effect ile aynı altyapıyı kullanan Adobe Premiere Pro öğrenmendir. Çünkü Adobe dünyası gerçekten bu konuda çok geniş ve bir çok hazır proje bu programlar ile hazırlanıp ücretsiz ulaşılabiliyor.
-
Adam başlangıç seviyesi demiş :)))
Buraya bi bak dostum. Olacaktı eğitim seti. Camtasia idi yanlış hatırlamıyosam.
https://www.tahribat.com/forum/100-adet-udemy-egitim-seti-direk-telegram-indirile-257800
mac editleme video duzenleme adobe premier pro her kuşu dudukledik bir leylek kaldı