Başlat Çubugu Kayboldu Bulamıyorum
-
[URL=www.resimupload.com/ds247115873_wdaasd.html][IMG]http://pic1.resimupload.com/r7/thumb_247115873.jpg[/IMG][/URL]
alt kısım kayboldu nerden düzelticem :S
-
-
format at düzelmesi lazım
-
çöp kutusuna bak hocam :)
neyse soruna gelicek olursak sanırsam başlat çubuğunun ayarları explorer.exe dosyasındaydı aynı sistemi kullanan birinden explorer.exe sını al, görev yöneticisinden explorer.exe yi kapat sonra yerine yeni aldığın explorer.exe dosyasını kopyala
emin değilim sadece mantık yürüttüm dene istersen bi :)
-
Ercab bunu yazdı:
-----------------------------
çöp kutusuna bak hocam :)
neyse soruna gelicek olursak sanırsam başlat çubuğunun ayarları explorer.exe dosyasındaydı aynı sistemi kullanan birinden explorer.exe sını al, görev yöneticisinden explorer.exe yi kapat sonra yerine yeni aldığın explorer.exe dosyasını kopyala
emin değilim sadece mantık yürüttüm dene istersen bi :)
-----------------------------görev cubugundan explorere kapattım altta gozkune baslat ikonuda gitti :)
buldum
CTRL + ALT + Del tuş kombinasyonuna basınız. Daha sonra açılan pencerenin üst menüsünden Dosya > Yeni Görev ( Çalıştır ) sekmesine gelin. Burası sizin bildiğiniz Başlat > Çalıştır kısmıdır. Çıkan küçük pencerede explorer.exe yazıp enter'a basınız. Artık taskbar'ınız görünmeye başlayacaktır.
-
eğer sorun bu şekilde çözüldüyse bi programın yan etkileri olabilir :) bilgisayarı yeniden başlat tekrar aynı sorunu yaşıycakmısın bi kontrol et
-
Ercab bunu yazdı:
-----------------------------
eğer sorun bu şekilde çözüldüyse bi programın yan etkileri olabilir :) bilgisayarı yeniden başlat tekrar aynı sorunu yaşıycakmısın bi kontrol et
-----------------------------flashget kurdum az önce rapid hesabı aldıkya belki o yapmıstır :S