folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Başlat Ve Görev Çubuğu Görünmüyor..

Başlat Ve Görev Çubuğu Görünmüyor..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    Selam arkadaşlar, windowsta bu sorunum var.. sistemi geri yükleme falan yaptım çözmedi.. belli bi program varmı çözebilcek. format demeyin o en son çare.. güvenli kipte de çözemedim yada başka bi püf noktası mı var? bu arada dün kaspersky yükledim sonrasında mozilla .. ve bu sorun ortaya çıktı.. çalıştırdan EXPLORER.EXE de denedim olmadı.. zaten bu programların sebep olcağını sanmıyorum.. yardımcı olursanız sevinirim..

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca sistem calisiyormu peki ? yani windows acildiginda donma falan oluyormu ,bir ara ben Mcafee 8.5 yukleyip kaldirdiktan sonra kaspersky kurmustum ,acilista baslat cubugu gelmiyor ve sistem asiri kasiyordu ,explorer.exe yi sonlandirip sonrada kaspersky'i sonlandirip daha sonra yeni explore.exe cagirinca sorunsuz calisiyordu.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    sistem çalışıyo hoca.. msn falan açabiliyorum. işte bu görev çubuğu sorunu var.. dediğini yapıcam bakalım olcak mı.. saol

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    bu sorunumu çözmedi malesef.. başka çözümü yada fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim (:

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    hoca şu ctrl le alt arasındaki tuşa basınca açılıomu başlat menusu açılıosa bi söle bişiler sölicem

Bittik biz bittik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    ctrl + esc .. olmuyor .. üstüne windows kucam.. bi cd bulmalıym önce :(

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LJMLJT
    LJMLJT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    na bak tam anlatmamısın ama anladığımı söylüyorum sana windows acılınca ne masa üstü geliyor nede baslat cubuğu yani o zaman sunu yap CTRL + ALT + DEL işlemlerden explorer.exe yi sonlandır sonra dosya ya gir orda yeni görev yani calistir yaziyor orayada C: yap enterla windows acılır ondan sonra bak bakalım nerde nasıl bi hata yaptığına

Angaralıyız Laa....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheNT
    TheNT's avatar
    Erkek
    Başlat>çalıştır>gpedit.msc daha sonra ayarları yapıp tekrar çalıştıra gelip gpupdate deyip enter...

Grup ilkesiyle alaklı bence..

Sadak Şerefimizdir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slymn88
    slymn88's avatar
    Erkek
    baska kullanıcıy dene mesela admınıstrator felen obur oturumlardada mı gorukmuyo pc kasıyosa baslangıc takı programların kaldır  msnconfıg den gereksız progları etkısız hale getır bı zamanlar bende de oturum bos olarak acılıyodu sımge felen hıcbısı cıkmıyodu sonra zamanla duzeldı zamana bırak :D:D

http://www.akte-islam.de/13.html arkadaslar su siteyi bi hackedin türkler ve islam hakkında yanlış şeyler yazmışlar
Toplam Hit: 4009 Toplam Mesaj: 9