Başlat Ve Görev Çubuğu Görünmüyor..
-
Selam arkadaşlar, windowsta bu sorunum var.. sistemi geri yükleme falan yaptım çözmedi.. belli bi program varmı çözebilcek. format demeyin o en son çare.. güvenli kipte de çözemedim yada başka bi püf noktası mı var? bu arada dün kaspersky yükledim sonrasında mozilla .. ve bu sorun ortaya çıktı.. çalıştırdan EXPLORER.EXE de denedim olmadı.. zaten bu programların sebep olcağını sanmıyorum.. yardımcı olursanız sevinirim..
-
Hoca sistem calisiyormu peki ? yani windows acildiginda donma falan oluyormu ,bir ara ben Mcafee 8.5 yukleyip kaldirdiktan sonra kaspersky kurmustum ,acilista baslat cubugu gelmiyor ve sistem asiri kasiyordu ,explorer.exe yi sonlandirip sonrada kaspersky'i sonlandirip daha sonra yeni explore.exe cagirinca sorunsuz calisiyordu.
-
sistem çalışıyo hoca.. msn falan açabiliyorum. işte bu görev çubuğu sorunu var.. dediğini yapıcam bakalım olcak mı.. saol
-
bu sorunumu çözmedi malesef.. başka çözümü yada fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim (:
-
hoca şu ctrl le alt arasındaki tuşa basınca açılıomu başlat menusu açılıosa bi söle bişiler sölicem
-
ctrl + esc .. olmuyor .. üstüne windows kucam.. bi cd bulmalıym önce :(
-
na bak tam anlatmamısın ama anladığımı söylüyorum sana windows acılınca ne masa üstü geliyor nede baslat cubuğu yani o zaman sunu yap CTRL + ALT + DEL işlemlerden explorer.exe yi sonlandır sonra dosya ya gir orda yeni görev yani calistir yaziyor orayada C: yap enterla windows acılır ondan sonra bak bakalım nerde nasıl bi hata yaptığına
-
Başlat>çalıştır>gpedit.msc daha sonra ayarları yapıp tekrar çalıştıra gelip gpupdate deyip enter...
Grup ilkesiyle alaklı bence.. -
baska kullanıcıy dene mesela admınıstrator felen obur oturumlardada mı gorukmuyo pc kasıyosa baslangıc takı programların kaldır msnconfıg den gereksız progları etkısız hale getır bı zamanlar bende de oturum bos olarak acılıyodu sımge felen hıcbısı cıkmıyodu sonra zamanla duzeldı zamana bırak :D:D
Toplam Hit: 4009 Toplam Mesaj: 9