Başlat/Belgelerim
-
beyler belgelerimde son kulllandığım dosyaların görünmemesini otomatik silinmesini istiyorum her seferinde elle silmek istemiyorum. kodumun hard disc i bozulmadan önce bi ayar yapmıştım kayıt tutmuyordu. şimdi yeni formatlı sisteme de tahminimce aynı ayarı yaptım ama sonuç alamadım. hala kayıt tutuyor.
bakın uyguladığım yöntem bu
'' Başlat-Çalıştır regedit yaz
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \
CurrentVersion \ Policies \ Explorer anahtarına ulaşın ve ekranda sağ
tıkla yeni DWORD değeri yap değerin adı NoRecentDocsHistory olarak
yap.Ardından üzerine tıklayarak kısıtlamayı açmak için 1 değerini gir yok
ben belgeler geçmişini istiyom diyosan 0 değerini gir.Yeniden başlat.. ''aynen bunu uyguladım ama dediğim gibi hala kayıt tutuyor. yanlış nerede anlayan arkadaşlarımız bi yardım etse çok güzel olacak
-
Bu kadar uğraşacağına :) başlat çubuna sağ tıkla özellikler de başlat menüsü sekmesine gel özelleştir de orda altta en son açtığım belgeleri listele yasısının yanındaki çek işaretini kaldır uygula tmm de bi sorun kalmas :)
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------Bu kadar uğraşacağına :) başlat çubuna sağ tıkla özellikler de başlat menüsü sekmesine gel özelleştir de orda altta en son açtığım belgeleri listele yasısının yanındaki çek işaretini kaldır uygula tmm de bi sorun kalmas :)
-----------------------------maalesef güzel kardeşim:) hiçbi halta yaramıyor. yine kayıt tutuyor dediğin yöntem de denenmiştir. a.q sorun benim bilgisayarda mı acaba.
-
Ben o şekilde yaptım ve şu anda en son açtığım belgeler gösterilmiyor :S Birasdan daha iyi bilen birisi gelir :)
-
Selamlar...
Arkadaşım buna benzer bir olay benim başıma da gelmişti. Bazen regedit sapıtabiliyor. Yapacak pek fazla birşey yok.
Bir daha format at. Eğer olmazsa, mümkünse fdisk çek bir daha format at. Büyük ihtimalle düzelecektir.
-
format atmadan kayit defterini tazelemenin yolu varmidir ?
-
Registry mechanic gibi programlar belki işine yarayabilir istersen bir dene
-
ben ccleaner kullanyom işimi görüyo bidene istiosan