Başlık Çubuğunu Gizleme
-
controlbox =false, text="" -> benzeri bir yolla yapınca başlat çubuğundaki düğmesinde de başlık görünmüyor.
formborderstyle=none, bunda da çerçeve çok ince, sinir bozucu,
bunları denedim hoşuma gitmedi. API yla yapabileceğim bir yol var mı? Ya da başka yollarını biliyor musunuz? Başlık çubuğunu gizlemek istiyorum.
-
O zaman şöyle sorayım. C# bileşenleri var mı elinizde beleş ama. component olarak bilinir. :) Özellikle görsel olanlarından.
-
basicte ki gibi oluo mu acaba :D ocx kodlayıp onu eklesen :D ama c# da farklı die biliorm. bilen biri gelir şimdi =D
-
Bu floadun bir amacı var.
-
philist bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------flood gibi bi amacım yok ! flood yapmam için sebepte yok !
sadece ocx mantıgı olup olmadıgını onaylamak için yazdım. yardım istiyosun sonra yazılan mesajlara artistlik yapıyosun. fazla bekleme derim ;)
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------philist bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------flood gibi bi amacım yok ! flood yapmam için sebepte yok !
sadece ocx mantıgı olup olmadıgını onaylamak için yazdım. yardım istiyosun sonra yazılan mesajlara artistlik yapıyosun. fazla bekleme derim ;)
-----------------------------kendisinden bahsediyo olabilir mi 3 post atmış ya :)