folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlamaya Giriş
linefolder Bat Uzantılı Dosya Oluşturmak

Bat Uzantılı Dosya Oluşturmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

arkadaslar cafemde renklı yazıcı mevcut ben bunu paylaşıma vermıyorum yanlış cıktı gonderıyorlar renklıye fıyatını soyleyıncede almıyorlar ben yollamadım fln dıolar neyse arkadaslar bana bır tane bat uzantılı dosya laım renklı yazıcıyı tek tıklama ıle eklemek ıstıyorum nasıl yapabılırım bunu acaba yardımcı olurmusunuz

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Abi her yaz bir yazı renkli olunca bu kadar iyah beyaz bu kadar a4 yaz cama as tmm

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

yhaf hoca yazıcı ve fakslar bölümünde yazıcıyı kapatmak istediğine  varsayılan yazıcıyı sağ tıkla çevirim dışı olarak seç ... açmak istediğinde de çevirim içi olarak seç tamamdır. Yada paylaşımdan çıkart tekrar paylaşıma sok 

🥒
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

saolun onları bılıyorum ama oyle degıl benım ıstedıgım bat uzantılı dosya olacak:)

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
Toplam Hit: 1535 Toplam Mesaj: 4