Bateri...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    2 yıldır bateri calıyorum.İste grupla konserler fln.Bütün grup elemanları caldıkları aletlerden satın aldılar.Amma velakin fakkat yani ben daha bateri alamadım.Elimde washburn elektro ve bi tane klasik gitar var.Bunları satıcam.Onu gecelimde simdi kredi kartı denen bi olay  yok bizde.E nakit parada yok.Annem memur söyle bildiginiz senet gibi taksitle bateri satarlarmı?700 800 ytl civarı iyi bateri hangisidir?İzmir de senetle saatan yer bulabilirmiyim?

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

soruna cevap veriyorum bulabilirsin ama nerde bulunur bilmiyom hoca...Alsancak taraflarında yada bornova da bulabilme

ihtimalin yuksek

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xburackx
    xburackx's avatar
    Erkek

abicim o senet olaylarina falan girme basin cok agrir hem artik kolay kolayda bulamassin senetle satan yer..

sana PEARL TARGET almani tawsiye ederim 500 dolara sifirini bulabilirsin...

hsbc bu ogrencilere 500 ytl limitli bi kredi karti werio ondan almaya calis bi istersen kalan parayida o gitarlari satarak pesin odersin artik... 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    alsancak bornova fln bakıcam.Senet islerinde sakat olmaz mrk etme ya evde bilgden televizyona su ana kadar hersey taksitle alındı.Biraz daha kazık oluyo ama kredi kartı gibi ucamıyosun en azından :D. pearl target lere bakıcam kardesim saol tavsiyen için. Su bateriyi alıyım üyelikimi sildirecem.Haftada 4 saat stüdyoda etüd 2 saat grupla calısıyorum .evde olunca artk günde 4 saat calısırım :=)

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xburackx
    xburackx's avatar
    Erkek
    kardes ewde nasi caliscan sormasi ayip ya :)) ben dawulu alsam bide silencer planliorum yoksa olacak gibi diil ya ewde zor oluo...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    4 katlı aile apartmanı 4. kat yapımda 3. katta biz varız.4. kata koyucam 2. kata gitmez.Gitse bile 2. katda kuzen oturuyo nolcakki :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

hacı tama dene derim ben ama fiyatları uçuk gibi (: ama markayı çok takmıcan

otur alacağın baterinin başına azcık çal tonları güzelse al. ama markası da çok dandik olmasın (:

tama lar 1,000 küsürlerde bu arada :P maxtone da olabilir ama sen alacağın baterinin başına geçip bakıcan tonlarına feln

hangisi kafana yatarsa onu al ;) gitarları satarsın denkleştirirsin

de washburn'un modeli ne hacı ? ne kadara satmayı düşünüyosun? 

punto cero
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek

Maxtone marka alıyorum ziller ve silencer dahil 600 Ytl 6 ay taksitle daha sonra daha iyi bi bateri alıcam ama bunu ayarladık . Hemde gitarımı satmadan :)

Grup arkadasıda 700 dolara ibanez almış dier arkadasda 87 model çin(japonda olabilir tam hatırlayamadım) squire fender var Bi bass gitarımız yok .Oda oldugu zaman tam olucak :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    çankayada satılıyo fuarın basmane kapısının önünden giren ağaçlı yolda sanırım, adım başı bi müzik dükkanı xD ama senet işini bilemiyorum
Toplam Hit: 1508 Toplam Mesaj: 9