Batman'da Pkkların Polisi Gözaltına Aldığı Haberi Yalan Çıktı
-
Mehmetçik Tv'nin sitesinde yazıyor.
Batman'da polisimizin PKK'lılar tarafından gözaltına alınmak istendiği haberi yalan çıktı
Cemaat'in yayın organı olan Samanyolu Haber'de dün yer alan ''YDG-H iki polisi gözaltına almak istedi'' haberi de yalan çıktı.
Mehmetçik TV doğrulara ulaştı. Batman'da yaşanan olayda yer alan adını açıklayamayacağımız bir polis memurunun aktardığı bilgiye göre olay şu şekilde gerçekleşti:
23 Kasım Pazar günü 7-8 kişilik bir grubun cadde kenarında alkol alarak mahalleliyi rahatsız ettiği bilgisini alan Polis hemen olay yerine gitti. Grup, polisin tepkisine cevap verdi ve aralarında kısa süreli bir arbede yaşandı. Çıkan arbedede 1 polis memuru sırtından bıçaklandı. Bıçaklayan şahıs orada tutuklanarak mahkemeye sevk edildi.
Olay bundan ibaretti. Ancak cemaat medyası Polisi zor duruma düşürmek ve bölgedeiki gerilim daha da arttırmak için bu asılsız haberi yaydı.
Pek çok medya organında yer alan bu haber, samanyoluhaber.com kaynak gösterilerek Mehmetçik TV'de de yer aldı. Ancak, ilkeli habercilik gereği bu düzmece haberi yayından kaldırdık.
Mehmetçik TV olarak bölgede görev yapan şerefli Türk Polisi'ne ve diğer tüm güvenlik güçlerimize sürdürdükleri görevlerinde başarılar diliyoruz.
-
Evet gözaltına aldılar mı diyecekti adamlar. Tabii ki asılsız dicekler.
-
polisi gözaltına alacaksınız deseler kaç kişinin götü yer ? kaç yıl yersiniz bilemem ama haberin gazlama amaçlı kargaşa çıkarma amacıyla yapıldıgı belli nerden anladın dersen ülkücü bir arkadaşım facesinde bu haberi paylaşıp " yeter artık gidip öldürelim onları , yazıklar olsun " diyor haberi dahi incelemeden.
-
Haberi gordum sasirdim batmandaki yegenimi...ve batmanda gorev yapan polis arkadasimida aradim...olay yayildigi gibi degil diyor ve geciyorum..
Simdi her kafadan ayri bir nota dusecek..
-
Bu ülkede MİT'in tırlarını Adana Zabıtası yakaladı amk. Polisi pkk göz altına alsa ne olur almasa ne olur.
-
ComputerWolf bunu yazdı
Bu ülkede MİT'in tırlarını Adana Zabıtası yakaladı amk. Polisi pkk göz altına alsa ne olur almasa ne olur.
Cemaat, CIAmaat oldu ama tükeniyor güçleri
-
Media bunu yazdı
polisi gözaltına alacaksınız deseler kaç kişinin götü yer ? kaç yıl yersiniz bilemem ama haberin gazlama amaçlı kargaşa çıkarma amacıyla yapıldıgı belli nerden anladın dersen ülkücü bir arkadaşım facesinde bu haberi paylaşıp " yeter artık gidip öldürelim onları , yazıklar olsun " diyor haberi dahi incelemeden.
doğru diyon gözaltına almaya götleri yemez, kafaya sıkmak bu aralar daha revaçta.
-
Bence haber doğru ama bir kısmı laf atma karşı çıkma vardır ve dalılanmış silahları nı almaya çalışmış olabilirler ama göz altı hani operasyon olur diye göz almazlar
-
sayın zikalanı itibarsızlaştırmak için yapılıyo bunlar hep dimi laaaannn :D
-
haber bence doğru değil. batmanda jöhler analarını sker pkk piçlerinin. batman hakkari değil. jöh sker.