folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Battle For Middle-Earth..

Battle For Middle-Earth..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

selam öncelikle

bir arkadaşla Lotr kapışacaz ben fazla oynamadım tam olarak bilmiyorum Minas Tirith te ben elf kale içindeyim o da insan kale dışı ben kaleden cıkmayacağım sadece savunma o da en kısa zamanda kaleyi almaya calışacak 

yardımınızı beklediğim şey şu : bana oynamış olanlarınız varsa biraz yardımcı olun savunma taktikleri konusunda vs.. neler yapabilirim.

şimdiden teşekkürler.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

okçuların herşeyin çatır çatır indirebilirsin istediğin şeyi...zaten elflerde okçularıyla ünlüdür...
    kale içersine catapult yerleştirmeyi unutma, kapıyı kırdırıp atlılarla talan etmesine izin verme kısaca yapabildiğin kadar kuşatma yapıp karşının kuşatma silahlarını engelle...

kale içine sıkışıp kalma geniş alan=geniş ekonomi...oyun uzadımı batmamak için dışarıyada sark...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TESKILAT
    TESKILAT's avatar
    Erkek
    furkan ben olmadan seni yenemez.

"benim evlatlarım kanatsız yeryüzü melekleridir"SHT
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

TESKILAT bunu yazdı:
    -----------------------------
    furkan ben olmadan seni yenemez.
    -----------------------------

yok abi o gün iki kişiydiniz zaten sen yıktın duvarı seni bitirdim o kaldı o da adam topladı zaten 

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
Toplam Hit: 1218 Toplam Mesaj: 4