Battlefıeld 2142
-
Bu battlefıeldi internet üzerinden oynamak için daemon tools ile mount image yapmak gerekiyomuş ama int. ne kadar aradıysam bulamadın elinde olan varsa bi upload edebilir mi?Yardımlarınızı bekliyorum
-
Şu konuda yardımcı olacak kimse yok mu ya
Bu battlefıeldi internet üzerinden oynamak için daemon tools ile mount image yapmak gerekiyomuş bunun içinde mini image dosyası gerekiyormuş ama int. ne kadar aradıysam bulamadın elinde olan varsa bi upload edebilir mi?Yardımlarınızı bekliyorum
Edit:İlk mesajda yanlış yazmışım düzelttim
-
adamım seni kandırmıslar daemon tools sadece cdsiz calsıamsı ıcın kullaılan bı program sende bılrısın ben COD2 oynuyorum netten ama ayrı msn gıbı bı program war XFİRE dıye sana onun gıbı bısey lazım ama battlefıel için ne gerek bılmıyorum
-
kandırmış olamazlar çünkü dedikleri çıkıyo btf2 içinde var bu şey oyunu normal crack yapınca cd key hatası verio o yuzden bu mini image dosyası gerekiyormuş deamon tools ile ayrıca cod4 ü tavsiye ederim cod2 den daha iyi bence
-
onun için hamachi ağı kullanılıo die biliyorum. www.hamachiaglari.com sitesinden arat bulursun. bf için ağları
Toplam Hit: 863 Toplam Mesaj: 5