Battlefield 3 Görünümlü PS3 Geliyor!
-
EA ve DICE ortaklığında hazırlanan ve 28 Ekim tarihinde Avrupa'da piyasada olması beklenen Battlefield 3'e özel PlayStation 3'ler GameStop tarafından satışa sunuldu.
Battlefield 3'ün betası devam ederken, bir yandan da perakendecileroyun için kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Son olarakGameStop firması, Battlefield 3'e özel bir tasarıma sahip PlayStation 3 konsol paketini satışa sunmaya hazırlandığını açıkladı ve ekran görüntüleri yayımladı.
Galerimizde de görebileceğiniz gibi, kasa tamamen Battlefield 3'e özel olarak modifiye edilmiş ve gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş. Paketin içerisinde ayrıca yalnızca PlayStation 3 konsolu değil, Battlefield 3'ün Limited Edition kopyası da bulunuyor.
Bu özel PlayStation 3 paketi, şimdilik yalnızca 25 Ekim tarihinde Kuzey Amerika'da oyunun çıkışı ile birlikte satılacak gibi görünüyor. Avrupa'da ya da ülkemizde satılıp satılmayacağı bilinmiyor. Kuzey Amerika'da tanıdıklarınız varsa, kaçırılmaması gereken bir paket gibi görünüyor.
İşte Battlefield 3'e özel PlayStation 3 görüntüleri:

Oyunu sevmiyorum ama ps3 görünüşü cok güzel call of da bu tarz bir tasarım yapsa keşke <3
-
oooo tasarıma baaaak
-
süpermiş ama çok kazık fiyata satıyolar böyle şeyleri :F
-
yurtdışında 5 ise Türkiye'de fiyatı 50dir. ki ona o parayı verebılıcegımı zannetmıyorum gıder 20 30 lıraya stıcker'ını alırım cok şık duruyor ps3'te (:
dipnot: hiç alışveriş yapmadım param olunca surdan denemelık bır tane almayı düşünüyorum Bkz: http://www.ps3sticker.com/