Battlefield 3 Sorun
-
oyunu kurdum fakat oyuna girince çalışmayı durdurdu diyor.klasördeki tm yazısını sildim installer icindeki dosyaları kurdum.kayıt defterindeki tm yazısınıda sildim ama hala oyuna giremiyorum.
yardım edebilcek var mı?
-
xp mi ?
-
kajmerpac bunu yazdı:
-----------------------------oyunu kurdum fakat oyuna girince çalışmayı durdurdu diyor.klasördeki tm yazısını sildim installer icindeki dosyaları kurdum.kayıt defterindeki tm yazısınıda sildim ama hala oyuna giremiyorum.
yardım edebilcek var mı?
-----------------------------cafeye kurdum xp kullanıyorsan hiç uğraşma çalışmaz ama w7 ise şunları yap
oyunun yüklü oldugu yere git klasörün sonunda TM yazan yazıyı sil
sonra klasöre gir installer var oradakileri tek tek kur sonra crack le gir oyuna
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------kajmerpac bunu yazdı:
-----------------------------oyunu kurdum fakat oyuna girince çalışmayı durdurdu diyor.klasördeki tm yazısını sildim installer icindeki dosyaları kurdum.kayıt defterindeki tm yazısınıda sildim ama hala oyuna giremiyorum.
yardım edebilcek var mı?
-----------------------------cafeye kurdum xp kullanıyorsan hiç uğraşma çalışmaz ama w7 ise şunları yap
oyunun yüklü oldugu yere git klasörün sonunda TM yazan yazıyı sil
sonra klasöre gir installer var oradakileri tek tek kur sonra crack le gir oyuna
-----------------------------xp değil dediklerini yaptım ama oyun acılırken hala battlefield 3 tm yazıyo onu silemiyorum:S
-
yönetici olarak calıştır denedin mi
-
Masaüstündeki Battlefield Simgesine Sağ Tıkla Özelliklerden Uyumluluğu Windows 7 Yap.