Bavul Tekerleği
-
Hepinize hukukun üstün olduğu bir ülke diliyorum.
Bir tane büyük boy bavulum var. Bunun iki tekeri çok deforme oldu ve bunları çıkaramıyorum. Bunları çıkarmadan üstüne kaplama tarzı birsey yapmam mümkün mü? Yeni bavul almak istemiyorum çünkü çok sağlam ayrıca bavullar da pahalı.
Başına böyle bir olay gelip çözen oldu mu?
-
Pikacu bunu yazdı
Hepinize hukukun üstün olduğu bir ülke diliyorum.
Bir tane büyük boy bavulum var. Bunun iki tekeri çok deforme oldu ve bunları çıkaramıyorum. Bunları çıkarmadan üstüne kaplama tarzı birsey yapmam mümkün mü? Yeni bavul almak istemiyorum çünkü çok sağlam ayrıca bavullar da pahalı.
Başına böyle bir olay gelip çözen oldu mu?
Bavul tekerleği koruyucu lar var.
Al onlardan işte
Gerekirse 2 farklı boy al üstüste 2 lastik geçir aralarina da bir yapistirici sıkarsın.
-
Benim bavulda da başıma geldi. Üzerindeki lastikler perçinli olduğundan çıkarıp yenisini takamıyorsun. Teker ve onu tutan plastik parça normalde yerinden çıkar ama uygun parça bulmak zordur. Bavul tamircilerine götürürsen çözdürürsün olmadı lastiği çıkarıp yerine vidalı takıyorlar
-
Liquid bunu yazdı
Benim bavulda da başıma geldi. Üzerindeki lastikler perçinli olduğundan çıkarıp yenisini takamıyorsun. Teker ve onu tutan plastik parça normalde yerinden çıkar ama uygun parça bulmak zordur. Bavul tamircilerine götürürsen çözdürürsün olmadı lastiği çıkarıp yerine vidalı takıyorlar
perçinleri eğe ile eğele sonra civata somun at bitti gitti
Bende de benzer durum olmuştu, direkt o şekilde çözmüştüm
-
GodKlaus bunu yazdıLiquid bunu yazdı
perçinleri eğe ile eğele sonra civata somun at bitti gitti
Bende de benzer durum olmuştu, direkt o şekilde çözmüştüm
böyle bır meslek varmıs valız tamırı dıye , biz onu da yapıyoruz , tekerlek basıyoruz bavul ııcın tamıratını yaptık . 3d yazıcı ıle bır tekerleke tasarlayıp bas, percınlıyse matkapla del , sonra cıvata pul somunla yapıstır gıt
hipokondriyak tarafından 21/Mar/25 11:38 tarihinde düzenlenmiştir -
-
yunusdogan bunu yazdı
Moskova'dayim.
Tüm yazıları okudum. Tamirciye götürüp perçinli olandan yaptırmak istiyorum.