Bavul Tekerleği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Hepinize hukukun üstün olduğu bir ülke diliyorum.

Bir tane büyük boy bavulum var. Bunun iki tekeri çok deforme oldu ve bunları çıkaramıyorum. Bunları çıkarmadan üstüne kaplama tarzı birsey yapmam mümkün mü? Yeni bavul almak istemiyorum çünkü çok sağlam ayrıca bavullar da pahalı.

Başına böyle bir olay gelip çözen oldu mu? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    Pikacu bunu yazdı

Hepinize hukukun üstün olduğu bir ülke diliyorum.

Bir tane büyük boy bavulum var. Bunun iki tekeri çok deforme oldu ve bunları çıkaramıyorum. Bunları çıkarmadan üstüne kaplama tarzı birsey yapmam mümkün mü? Yeni bavul almak istemiyorum çünkü çok sağlam ayrıca bavullar da pahalı.

Başına böyle bir olay gelip çözen oldu mu? 

Bavul tekerleği koruyucu lar var.

Al onlardan işte

Gerekirse 2 farklı boy al üstüste 2 lastik geçir aralarina da bir yapistirici sıkarsın.

Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Benim bavulda da başıma geldi. Üzerindeki lastikler perçinli olduğundan çıkarıp yenisini takamıyorsun. Teker ve onu tutan plastik parça normalde yerinden çıkar ama uygun parça bulmak zordur. Bavul tamircilerine götürürsen çözdürürsün olmadı lastiği çıkarıp yerine vidalı takıyorlar

İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

Benim bavulda da başıma geldi. Üzerindeki lastikler perçinli olduğundan çıkarıp yenisini takamıyorsun. Teker ve onu tutan plastik parça normalde yerinden çıkar ama uygun parça bulmak zordur. Bavul tamircilerine götürürsen çözdürürsün olmadı lastiği çıkarıp yerine vidalı takıyorlar

perçinleri eğe ile eğele sonra civata somun at bitti gitti

Bende de benzer durum olmuştu, direkt o şekilde çözmüştüm

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı
    Liquid bunu yazdı

perçinleri eğe ile eğele sonra civata somun at bitti gitti

Bende de benzer durum olmuştu, direkt o şekilde çözmüştüm

böyle bır meslek varmıs valız tamırı dıye , biz onu da yapıyoruz , tekerlek basıyoruz bavul ııcın tamıratını yaptık . 3d yazıcı ıle bır tekerleke tasarlayıp bas, percınlıyse matkapla del , sonra cıvata pul somunla yapıstır gıt 

hipokondriyak tarafından 21/Mar/25 11:38 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

https://maps.app.goo.gl/upcc3SyXUXpP5Awr6

Bizzat öneriyorum. İstanbuldaysan..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

https://maps.app.goo.gl/upcc3SyXUXpP5Awr6

Bizzat öneriyorum. İstanbuldaysan..

Moskova'dayim.

Tüm yazıları okudum. Tamirciye götürüp perçinli olandan yaptırmak istiyorum.

Toplam Hit: 694 Toplam Mesaj: 7
tamir bavul teker