Bayanlara Özel İnternet Sitesi - Mürid Ve Müridelere Özel Çağrı - Yorumsuz Bırakmayalım Dostlar
-
Sayın Mürid ve Müride arkadaşlarımız,
Bugün kuzenimin attığı o güzel fikri sizlerle paylaşmak istedim. Güzel bir forum sitesi kuracağız. Bayanlara yönelik olacak elbette. Özellikle dikkati çeken arama kriterlerine ulaştık :
Diyet, zayıflama, cinsellik, beslenme, evlilik, cilt bakımı...
Ancak google amcanın bizi sevmesi saçma bir başlıkla ne kadar dikkat çeker diye insan düşünmeden edemiyor. Bu yüzden siz forum sakinlerinden güzel ve yapıcı fikirler çıkacağına eminiz. Önerilere Full Time açığız. :)
-
beni admin yap :D
-
modası geçti bence hocam tutturan aldı başını gitti
-
kızlarsoryor diye bir site var bu konuda çok başarılı bilmiyorum o varken başarınız ne olur ama
-
kadınlarklubu.com var o kategoride.işte onları örnek alın.Arada girip bakıyorumn kezbanlar ne yazmış diye.Kocasından iğrenen mi ararsın, kocası evdeyken tuvalete giremeyen vs.Ha birde önümüzdeki ay evleniyorum istanbul'da zar dikebilecek iyi bir doktor bilen var mı diye soran bile var.
-
-
:D fişlemeyeceksen, okumayacaksan her bokları yapabilirsin fakat forumla olmaz o iş bence.
kizlarsoruyor.com da ergen ve ergen kafası yaşayan insanlar ile dolu :D kadınlarkulübü biraz iyi.
@Citizen; o tür sitelerde ütü nasıl yapılır? diye soru mu sorulmasını bekliyorsun :D her boku konuşuyorlar işte.
Daniel-Koo tarafından 18/Kas/13 23:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Beyler bayağı sağlam siteler var işte, bizde dedik bu karıların çenesi bitmez. 460k konu var 2m de yorum var :) Bizde dedik giren çıkan olur gibi, ama bu büyük siteleri yakalamak için adam gibi bir isim bulamadık. İçeriği bir şekilde yapabiliriz sanki, soru-cevap oalyı iyiymiş, özellikle cinsellik ve diyette talep fazlası var. :)
Beynim durdu sabahtan beri. Kadınların derdi yine bitmiyor..