Baygınlık Hissi
-
Herkese iyi geceler. Forumda bu konularda bilgili birkaç kişi vardır kesin. Sağlık sitesine yazmak istemedim modlar her ne kadar sağlık sitesi değiliz dese de başka yerlerdeki soruna yaklaşım tarzını pek fazla samimi bulmuyorum. Bundan ötürü buraya yazıyorum.
Sorunuma gelecek olursak eğer, bir süredir haftada bikaç kere olmak üzere oturduğum yerden kalkıp odama gidiyor, yatağa giriyorum. Birkaç aptalca düşünceden hemen sonra da uykuya dalıyorum. Aradan ne kadar süre geçiyor emin değilim. Genelde saate baktığımda 10-15 dakika olmuş oluyor. Birden bir boşluk hissiyle uyanıyorum. Gözlerim hala kapalı ama bilincim yerine geliyor. Aslında bilincimin de yerine geldiği sayılmaz. Bir süre buraya nasıl geldiğimi, tam olarak napıyor olduğumu, bundan 3-4 dakika önce tam olarak neler olduğunu düşünüyorum. Kendime geldikten bir 10-15 dakika boyunca tam olarak bu belirsizlik hisleriyle dolup taşıyorum. Daha da kötüsü o gün içerisinde hiçbir şekilde uyuyamıyorum. Sizce bu nörolojik midir yoksa psikolojik midir?
-
Düşünceye dayalı her tür hastalık piskolojiktir.
nörölojik olması için biraz daha fiziksel belirtiler yaşaman lazım.
-elinin ayağının kesilmesi
-halsizlik
-açlık hissi
-göğüste boşluk hissi
gibi...