Baylar Yardımınıza İhtiyacım War!!
-
Bi erkeğin beni sewdiğini veya hoşalndığını nasıl anlayabilirim.?!Yani o kişi nasıl dawranır bana karşı?Yardımlarınıs için şimdiden tşkler..
-
Her ne kadar yardım etmesens de teşkür ederim!
-
:))
-
neden güldün???
-
ben birinden hoşlanırsam gözümü bir süre ondan ayırmam faket karşılık vermezse başka şeyle meşgul olurum karşılık gelirse bakmaya devam ederim..siz bayanların bu yönden durumu zor.bekle ki erkek gelsin ki teklif etsin.tabii sokakta da iki tip erkek vardır.
1.si her türlü kızı ayarlayan hiç çekinmeden utanmadan bir bakışla kızlara teklif eden sazanlar.çıktıkları kızların haddi hesabı yoktur
2.si kendi dünyasında kavrulan birinden hoşlansada bunu söyleyemeyenler.bunlarda aralarında ikiye ayrılır. hayatın akışına göre o kızla tekrar cok hoslandıkları halde bir daha karşılaşamayanlar.ve karşılaşanlar(şanslılar).bunlarda aralarında ikiye ayrılır cesaret edip teklif edenler(büyük aşklar bundan doğrar genelde)ve cesaret edip teklif edemeyen bahtsızlar..bunlarda aralarında ikiye ayrılır desemde inanmayın kızmayın bu kadar.neyse konu alakasız yerelere saptı..
-
hmmm..Ewt aslında tam olarak senin dediğin gibi bişi çok teşkler...
-
yalakalık yapar . diğer kızlara dawranışlarından sana olan dawranışların daki farkı keşfetmen yeterli:D:D:D